2023. augusztus 30., szerda

Sokat gondolkodtam, hogy

 mégis miért nem megy a blogírás. Régen olyan természetes volt, most meg sokadjára próbálom feléleszteni a platformot a szundikálásból.

Aztán leesett: a fb gyors, pörög ezerrel, itt meg át kell gondolni a mondanivalót. Eleve, itt van helyem a gondolatoknak. Itt mintha nagyobb súlya lenne a szavaknak, amott jó esetben elolvassuk, már pörgünk is tovább a hírfolyammal.. (Ti is szoktatok úgy járni, hogy eltévesztitek, egy-egy posztot vagy képet melyik ismerősötök osztott meg?)

Szeretem a fb albumokat, de nagyon szerettem, hogy itt meg visszakereshetőek a blogposztok, kategóriák vagy keresőszavak szerint is szelektálhatunk. Úgyhogy próbáljuk meg sokadjára. :) Remélem, lesz elég türelmem írni, nektek meg lesz elég időtök olvasni. :)


És ha már itt ez a tömérdek hely, elmesélem, hogy a KicsiKatós alkotó csoportokban, de főleg a fonalasban évek óta próbálkozom különféle challenge-ökkel. Nem szoktam titkolni, hogy ezeket épp az aktuális terveim irányítják, hogy így alkotótársakat és inspirációt találjak. És aztán egyszer se sikerült a saját terveket megvalósítanom, mintha be lennék oltva a közös mókolások ellen. Vagyis ez volt a múlt! 


Mert ünnepélyesen jelentem, végre sikerült!! A nyári, melegebb hónapokra gondolva indult a nyárias fonalakat felhasználó közös mók, nálam pedig elkészült a (kapaszkodjunk meg) 8. Goldenfern pulcsi. Szeretem azt a mintát. :)


Saját festésű, pamuttartalmú, fingering vastag fonalból kötöttem, Aquamarine árnyalatban. És lassan hordhatom is majd, ha tovább hűl a levegő! <3


Technikai részletek szokás szerint ide kattintva, a ravelry-n!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails