2020. december 31., csütörtök

2020

 Ha elmaradna az éves KicsiKató értékelés, talán át se fordulna a naptár 2021-re, nem kockáztathatok... úgyhogy az év számokban: 

Pár hét munkamentesség, főleg tavasszal, több (szerencsére végig egészséges) karantén. Nulla új képzés, azért két ismétlésre beültem virtuálisan. :) 

52 hét, 52 könyv!

Kreatív oldalon kicsit sovánka a mérleg a korábbi évekhez képest. 6854 métert kötöttem, 1729-et horgoltam, 5621-et fontam és 833-at szőttem. 


Idén elhűtlenedtem a jól bevált "egyszerre csak egyet" módszeremtől, mindenbe is belekötöttem pár hónapja. Akkor jó ötletnek tűnt, mára már csak szeretném letudni a sok nyomasztó, félkész holmit. Emiatt nem kezdtem semmi újba decemberben, így is átviszek magammal egy pulcsit (már csak ujj kell), egy ujjatlan felsőt (kétharmada kész) és egy zoknit (negyede kész). Amíg ezekkel nem végeztem, nem kezdek újba (kivéve holnap valami cowl-ba, ennyi babona belefér:)). 


Kétségkívül az egyik legnagyobb hozadéka az évnek, hogy végre elkezdtem bébiléptekben próbálgatni a festést, idővel rajzolgatni is szeretnék. Jó hörcsög aszcendensű lévén az alapanyagok és a könyvek már bekészítve várják, hogy legyen rájuk időm. 


És hogy mit tervezek 2021-re? Szeretnék kicsit lazítani a kreatív programon. A fonalfestés komoly dolog, ott jócskán előre tervezek, de hobbiszinten elengedném a gyeplőt. Korábban legalább tíz lépéssel előre terveztem, most (a wip holmik befejezésén kívül) még mintanézegetéssel vagy fonalgombolyítással se szeretném lekötni magam. Persze az ötleteket gyűjtöm, de hogy mibe kezdek legközelebb, azt eldöntöm, ha a mostani katóság végére érek. Meglátjuk, meddig elégít ki ez a nagy lazaság, egyelőre már a gondolattól is jobban érzem magam. :)


Kívánok magunknak a lehetőségekhez képest vidám és boldog évbúcsúztatót. 2021-re egészséget, egészséget, egészséget, no meg boldogságot, megbékélést, lelkesedést, lendületet, bőséget, bátorságot, türelmet, vidámságot, kalandokat, fejlődést, megbocsátást és természetesen elegendő énidőt, hogy alkothassunk. :)


Köszönöm, hogy velem voltatok, jövőre folytatjuk! <3 

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails