2012. október 8., hétfő

Hírös Kötő Klub

Szerintem álmaiban se hitte volna Jucuu, hogy mikor 2010-ben egy ártatlan blogbejegyzésben kecskeméti kötősöket csábított a public knitting day megünneplésére, ilyen lavinát indít el. A véletlennek köszönhetően verődtünk össze, mára viszont már havonta kétszer találkozunk, van nevünk és szépen fejlődő barátságaink. Gabinak hála a tegnapi (nyárbúcsúztató) HKK-n rengeteg fotó készült, így meg tudom mutatni, hogy is zajlik. Szóval:

Megérkezés után kezdődik a mustra. Pl. a legújabb közös szenvedély termékeivel: sokunk konyháiban rotyog a festenivaló gyapjú mostanság. :)

Ha már megszíneződtek a gyapjúk, némelyikük át is lényegül fonallá.

 Azért még nem teljesen alakultunk át fonókörré. :) Lehet hozni akármilyen sk holmit, a horgolástól a hímzésen át a varrottig, lehet kicsi vagy nagyobb, mindegyikért rajongunk. Legfeljebb a nagyobbakért jobban. :)

Ha elfáradtunk, jöhet a jól megérdemelt sütiiiiiiiiiii!

És az épp nem renitenskedők kosaraiból előkerülnek az aktuális munkák. Zömében kötött kendők. (Én persze abszolúte nem értem ezt a már-már beteges vonzódást a kötött kendők iránt, de az ő dolguk, nem szólok bele...:) :P

És ha olyan vicces hangulatú HKK-n vagyunk, mint a tegnapi volt, belefér egy kis szinkronkötés is sorban, mint a verebek:))))


Ti magányos farkasok vagytok, ha alkotásról van szó vagy van olyan barátnő/társaság, akikkel össze-összejöttök egy kis csevegésre?:)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails