2008. augusztus 3., vasárnap

táska, táska...

Nem tudom, ti hogy vagytok vele, de engem ez a meleg teljesen kikészít... Minden mozdulat fáraszt és kedvem sincs összeizzadni a varrógéppel. Így aztán ameddig csak lehetett, halasztgattam a megrendelős varrásokat, de ma erőt vettem magamon. Az első egy kis ujjgyakorlat volt, a megrendelő a bélés anyagába és a fazonba szeretett bele, de van már narancssárgája, így feketében állapodtunk meg.

I don't know, you how think about this, but I'm out of this hot weather... Every moves tire me and have no fancy to bleed together with the sewing machine. So I put off my orders but today I collected my power:) The first one was really simple one, the order loved the orange fabric, but she's already have an orange bag, so we agreed in a black one.

Ez pedig kismama-táska, jó tágas és pakolós lett, ahogyan annak lennie kell. :) Narancsos kacsás anyagból, hogy kisfús-kislányos anyukának is megfelelő legyen. A külső zsebek tetejét vékony gumival húztam össze, belül helyet kapott egy kulcstartó, két kisebb és egy nagyobb, zsebfedős zseb is. Remélem sok örömmel és egészséggel fogják használni. :)
This one is for a future mother, it's large enough. It's from orange fabric, because we still don't know the baby's sex. I used a slight gum to the out-packets, there're a key-holder, a bigger and two smaller pockets inside. I hope she will wear it with lots of joy and health. :)


11 megjegyzés:

bucilla írta...

Nagyon jó ez a fazon! Én is varrtam 2 táskát magamnak a nyárra:) Majd megmutatom;)
A kismamás is szuper!

Ibcsy írta...

Tetszik a fekete táska. De nekem igazából a kismamás jött be. Szinte megkívántam:-)

Naomi írta...

Annyira jó mindkettő...!!! A fekete maga a hűvös elegancia, belül mégis idézi a jókedvet és a nyarat, a kismamatáska pedig egyenesen szuper!!! Elképesztő mennyiségű cucc kell, hogy elférjen egy ilyen táskában! Ebben a kiskacsás gyönyörűségben ez mind megvan! Nagyon ügyes vagy!

A meleggel én is ugyanígy érzek, bár most volt egy pici pihink, - mégis el tudtunk menni pár napra - de holnap ha meleg lesz, ha nem varrok valamit, mert már hiányzik...! :D

mammka írta...

Ez igen!!! nagyon klasszak!!! Én is olvadozom már egy hete,kínszenvedésesen eltettem néhány üveg almalekvárt és sütöttem egy kalácsot.
Varrás sehol...:(((

KicsiKató írta...

Köszönöm, lányok:))

Mammka, ez az igazán agresszív terápia! Hőség ellen rotyogó lekvár és forró kalácssütés:))) Végülis azt mondják, a meleg tea ilyenkor pl. sokkal hatásosabb, mint a jeges üdítő...

Mindegy, azért szeretem a nyarat is, csak most annyi minden összejött a hétre... Hétfőn műtötték le az egyik anyajegyemet - a hónom alatt. Képzelhetitek, egy hete csak vizes törölköző, ráadásul a ragacs alatt viszket... De holnap varratszedés!!! Na meg fogorvosnál is izzadtam vagy két órát, de megérte, kicsit se fájt és az őskorbeli amalgám töméseim helyett csudaszép fogszínűeket kaptam:)) Csak a kreatívkodás nem ment, de látom a blogokon, nektek igen:))

Naomi, örülök, hogy mégis összejött a pihenés!!

(befogom mára a számat, de pár nap múlva lessétek a blogot, 100-at jubilálok, igyekszem az ehhez kapcsolódó kellemes külhoni szokásokat is átvenni...:)))))

mammka írta...

Kicsikató! A lekvárral megvártam az éjszakát,akkor kicsit jobb volt.
A kalács meg megkelt a gépben,a cseréptálban pedig megsült hamar és hamar el is fogyott.:))
Anyajegy leszedés?ragacs?Hát az se jó!
Külhoni 100-as szokások???LESEM! Ilyenről még nem hallottam.

gyorkesz írta...

ezek megint nagyon jók...és a lényeg, kaptam és adtam...Neked. Díjad van nálam (is.
Ja és az anyajegyről:tavaly ilyenkor nekem egyszerre 3-at műtöttek le:háton 2 és egy a sípcsontomon. ' hétig nulla fürdés, három hét múlva volt varratszedés...na ne mondjam, és persze a legnagyobb melegben volt mindez!

KicsiKató írta...

Mammka, akkor figyelj... reményeim szerint hét vég felé (előtt) jelentkezem vele.

Hú, Szilvi, nem irigyellek, akkor én könnyen megúsztam... Ma megszabadultam a varrataimtól is (egy hét után) és már tusolhatok is. Csak testemhez fáslizott kézzel kell aludnom, hogy fel ne emeljem három napig... Vicces:)) Nekem is van még kettő, amit leszedetek, de azt majd csak télen.

gyorkesz írta...

várom én is a 100-as szokást...mi lehet az újabb kedvességed a blogolvasóidnak...?

Judit írta...

Nagyon szépek lettek!!!!
Ebben a melegben én sem tudtam semmit csinálni, teljesen letaglóz a hőség.

Judit írta...

Nagyon szép lett mindkettő!
Ebben a melegben én is paff voltam...

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails