2008. május 25., vasárnap

Van nekem egy csíkos táskám...:))


Vagyis nem az enyém, megrendelésre készült, de most abban hordom a ceruzám:))) Viccet félretéve már nagyon hiányzott nekem Gizi, és ma bepótoltuk az elmúlt napokat. :)) Készen lett ez a narancsos és félig készen vannak a blokkok az új táskámhoz!! Hortenzia blogján láttam meg ezt a mintát és természetesen ki kell próbálnom. Ez lesz az első, igazi blokkokból készült táskám (vagyis a második, ha ezt is beleszámítjuk). Remélem hét végére megmutathatom!!


This is a newer order. It was so nice to work with my sewing machine again after the lonely days without her:)) This bag is finished, and another one is in progress. I saw this bag at Hortenzia and of course I have to try it. This will be my first, real quilted bag (no, the second if we count this one too). I hope I can show it in this week!!


5 megjegyzés:

Ibcsy írta...

Te már tényleg profi vagy a táska varrásban. Ámulok és bámulok és ámulok és bámulok.Lehet még fokozni?

KicsiKató írta...

Áááá, ez csak kismiska szint:))) Fokozni mindig lehet, szeretném is:))) Nagyon köszönöm a bókot, a következő (remélem összejön) már egy magasabb szintű (csak a külseje 154 fecniből áll - ebből délután 22-t rossz helyre varrogattam fel, kábé egy órán át bontogattam...:S:)

Ami írta...

Nagyon jó lett! Tetszik nagyon az anyaga, meg a virágok!
Kíváncsian várom a foltosat is ;-) Magadnak csinálod a táskákat, vagy ajándékba?

Mamis írta...

No komment...Már rég megállapítottam,hogy ha valaki táska ügyben profi akkor az TE vagy.Nagyon jó lett!!!

KicsiKató írta...

Köszi-köszi-köszi:)) Ez nagyon kedves hétkezdet itt a munkahelyről kalózkodva:))

Ez a narancsos megrendelés, a foltos saját lesz. Mostanában főleg megrendelésre varrogatok, de azért időnként muszáj megtartanom egyet-egyet:)) És persze ajándékozok is, a héten három régebbi darab talált így gazdára.

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails