2008. április 20., vasárnap

koprodukció!!


Még talán hónapokkal ezelőtt szabtam ki ezt a táskát, anyukám kihímezte, aztán feledésbe (és valamilyen nem használt kupac aljára) került-merült. Tegnap megtaláltam, örvendeztem neki és összeállítottam:)) Imádtam ezt az anyagot, vastagabb vászonszerű, egy irányban rugalmas, de sajnos már csak mini-pénztárcácska jönne ki a maradékából. Nem baj, jól kihasználtam: Hello Kittys táska, varrógéptakaró, cérnagyűjtő, kötött táska bélése, köténytáska és még egy köténytáska is készült belőle:)))


I cut this bag maybe months ago, my mom embroidered it, than it disappeared under a mound of not-in-use things. I found it yesterday, exulted a lot and pieced it together:)) I loved this fabric, thick, like a canvas, one-way-flexible, but unfortunately I have too small piece of it now. Never mind, I used it a lot: Hello Kitty bag, sewing machine cover, threadbin, knitted bag's lining, bag - and another one - these are the results:)))


8 megjegyzés:

Carmen írta...

Nagyon ügyes vagy! Szépek lettek! Tetszik! :)

Mamis írta...

Na ez azért nemsemmi!Nagyon jó lett a koprodukció!

KicsiKató írta...

Köszi, köszi, köszi:)))

enigma írta...

fantasztikusak....:)

enigma írta...

kis off:
http://www.ileauxperles.com/forums/index.php

ez a fórum címe, regisztrálni kell, és hajrá:)

on:)

KicsiKató írta...

Dejóóóóó:) ELőbb kisebb rosszullét kerülgetett, egy szót nem értek franciául, de miután bámultm kis ideig az oldalt, megtaláltam az angolra fordító fülecskét:)

Arduinna írta...

én csak véletlenül keveredtem ide, varrni nem tudok, de nem mehetek el szó nélkül, annyi gyönyörűséget láttam! :-) gratulálok!!!!!

KicsiKató írta...

Köszönöm, Arduinna!!! Főleg azért, mert én már tán évek óta járok gyönyörködni a blogodra:)))

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails