2008. április 19., szombat

blue butterfly
Ez a táska nagyon nehezen született meg. Varrtam, rontottam, bontottam, varrtam, rontottam, bontottam... Talán az idő miatt (napsütést ígértek, ehelyett egész nap esett az eső), talán azért, mert a kék szín nem áll túl közel hozzám. Mindenesetre a megrendelés teljesítve, ma este átadom, és visszazárom a kék anyagos ládát:))) [a lepke gyári, vasalós]

This bag was born with difficulty. I sewed, made mistakes, broke up, sewed, made mistakes, broke up... Maybe because of the weather (the weatherman promised sunshine, but it have been raining all day), perhaps because I don't like blue colour. However, the order is done, I'll pass over tonight and close back the blue-fabric-box:))) [the butterfly isn't my work, came from the shop:)]4 megjegyzés:

Naomi írta...

A sok bosszúság ellenére csodálatosan szépet alkottál! :D
Nekem sem színem a kék, de ez a táska mégis megfogott...Talán a szolid kékség miatt, talán a visszafogott díszítés miatt, nem tudom. A pillangó is szuper választás, tökéletes az összhang!
Nagyon szép lett, ez a táskád is, Kató! :D Hiába, aki profi, az profi!!! Ezt el kell ismerni! :D

Mamis írta...

Nagyon jó lett ez a táska/a bontogatások ellenére is!/

KicsiKató írta...

KÖszönöm! Szerencsére - mert hát ez a lényeg ilyenkor - a megrendelőnek is tetszett nagyon, rögtön használatba is vette:))

enigma írta...

fincsi kis tavaszi táska ez...elfogadnám én is:)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails