2008. április 17., csütörtök

Egy kötelező és egy szabadon választott

Megrendelés érkezett egy újabb köténytáskára, amit a legszívesebben teljesítettem:)) A piros szalagon a tulajdonos monogramja, a belső zseb másik oldalán kulcstartó (Kdatta ötlete nyomán).
A newer order for a bag, I sewed my heart into it :)) That's the procurer's monogram on the red label, and on the other side of the inner pocket there is a key holder (idea from Kdatta).


És elkészült a puzzle is Andrea-napi ajándékként, nekem tetszik a végeredmény. Kapott egy hátlapot is, hogy képként fel lehessen akasztani a falra.
And here is a surprise for Andrea-nameday, I like the result. The puzzle got a back, so it can be hooked to the wall as a picture.Ui.: Van egy kis bibi a varrógépemmel, hátha tudtok segíteni... Tegnap leeresztettem az anyagtovábbítót és kicsit később be is krepált szegény gépecském, rég tisztítottam, sok volt benne a kosz, ma kitakarítottam és azóta megy, mint a karikacsapás. DE!!! nem tudom visszahúzni a fogait. Vagyis felengedni. Ha leveszem a tűlapot, kézzel fel lehet húzni a helyére, utána a kis szabályozóvl le is tudom engedni, de vissza már nem pattan. Szerintetek valamit tudok vele csinálni vagy csak a szerelő?


6 megjegyzés:

helen írta...

Ez a táska nagyon-nagyon tetszik! Eddig ez a legjobban :D

Naomi írta...

Csodás lett ez a táskád is!!! Gyönyörűek a díszítő öltések! Annyira finom és elegáns... A virág puzzle is szuper ötlet, nagyon tetszik! :D Ügyi vagy!

A gépecskédnek jobbulást...:D Sajnos csak ennyi, amit hozzá tudok szólni a dologhoz...

KicsiKató írta...

Köszi:) Évi, ezen én is azt érzem, hogy nem egy arctalan valakinek készítettem, kicsit olyan volt a mechanizmusa, mint ajándékészítésnél, biztosan ezért lett olyan, amilyen:))

Naomi, annyira nem érdekel már a dolog, ha így marad, hát megérdemel a kicsike egy kicsikét több ráfigyelést. Sajnos a pesti szervíz nekem nagyon messze van, a kecskemétivel meg nagyon rossz tapasztalataim vannak. Lehet, hogy ez a kis bibi lesz Gizi szépséghibája?:)))

Kicsoda írta...

Kata, errol van szo, ez mar egyszeruen tokeletes!! Finom es reszletekben praktikus!

KicsiKató írta...

Kriszta, ezt a bókot hosszú időre megjegyzem, köszi:)

Violini írta...

Kincsre leltem nálad! Ez a puzzle dolog nagyon tetszik, jópofa, és jól is mutat. Jók a színei is!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails