2019. április 10., szerda

Kacskaringós szajré

Az úgy volt, hogy eredetileg ugye a saját portékát vittük fel a tavaszi Kacskaringóra, eladni. De aztán a körülmények úgy alakultak... Kevesebben is voltak a látogatók, több volt a szabadidő, én nagyon fáradt voltam, valahogy muszáj volt kompenzálni, sűrűn sétálgattam és igen, sűrűn elcsábultam. :D Úgyhogy az élménybeszámoló első részében muszáj megmutatnom, milyen szépségeket vettem.

Tavaly és idén is Annás standja volt szemközt, tavaly végig bámultam egy kékes gombolyagot... Idén sikerült rá lecsapni, és ami helyben kékeszöldesnek tűnt, az itthon teljesen zöld lett. Nem kevésbé tetszik, nem tudom, mikor alakul át, de bevallottan a birtoklásvágy hajtott... :DKatafonal most debütált a Kacskaringón, hogy meghozzam a szerencséjét, gyorsan megvettem tőle reggel az első motring fonalat. Hátha visszatér a zoknikötő kedvem is.. A Fonal Club standjánál tavaly is elcsábultam, idén se tudtam kihagyni. A szövőkeret miatt egy motring selyem jött haza. Csak jut idő valamikor szőni is. :DNina standjánál nem tudtam dönteni két motring között, úgyhogy mondtam neki, gyorsan számoljon, mielőtt lebeszélem magam, jött velem mindkettő. A Creekből ráadásul Erika barátosném is vett, szintén szőni, kíváncsi vagyok, hogyan alakul át nála és nálam. :) 

Ninától a Burda asztala mellett vezetett haza az út és hát tudjátok, zoknifonalból sose elég. Szerencsére sikerült a vásárlás idejére kikapcsolni a hosszútávú memóriám, így csak utána jutott eszembe az a másfél ládányi zoknifonal, ami a fészerben alszik..

Eni Co idén kimaradt, de van igazolásom, tőle két Kacskaringó között rendeltem, viszont a Guzsalyas gyapjak addig kacsintgattak rám, amíg nem bírtam ellenállni. Megkérdeztem a csajokat, melyik színt vegyem, erre felmerült egy fair isle sk fonott pulcsi ötlete. Lehetetlen volt ellenállni. :D


Ariedné Műhelye Adrienn összekártolt magának egy kis battot, megláttam és rábeszéltem, hogy nekemiiiiiis! :) Nemrég néztem végig a Craftsyn egy videót a különféle fonási technikákról, szeretnék majd kipróbálni pár battról fonást. Gyönyörű élőben a sokféle szín és anyag!


És hát ott volt KicsiKató standja is. :D :D :D Hazajöttem, leltároztam, nagyon sok mindenről lebeszéltem magam, róluk viszont nem sikerült. Azt mondtam magamnak, ha marad Eozin, azt megtarthatom. Egy maradt, egyszer zokni lesz belőle! :)Ebbe pedig beleszerettem - bevallom, csak sokadik látásra, de akkor aztán fülig. Ha egyszer lesz rá időm, egy hatalmas stólát szeretnék belőle!(Kacskaringó fonalas és Cser kiadós szajré hegyekben áll itthon az internetes vásárlások miatt, azokból is van felmentésem.:)))

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails