2019. február 7., csütörtök

Hogyan használjuk (ki) a ravelryt – 5. rész. (nézzünk rá a barátainkra!)

A ravelry egyik legjobb része, hogy böngészhetünk a barátaink aktivitásai között, nem is egyféleképpen. Ha már vannak barátaink, nézzünk rájuk időnként, mindenkinek jólesik a visszajelzés! ;)


 Ha a "more projects-re kattintunk, végig tudjuk böngészni a legutóbbi projektjeiket időrendi sorrendben.

Kiválaszthatjuk, hogy minden barátunk érdekel vagy csak bizonyos csoportok között nézelődnénk:

Mellette pedig kiválaszthatjuk, mi érdekel minket:
projekt fotók, sk fonalak, fonalstash, fonásra váró gyapjak, sorba rakott minták (kvázi bakancslista), kedvenceltek, kommentek és fórumban megemlítettek. Én általában a három megjelöltet szeretem nézegetni. :)

Ha rákattintunk egy fotóra, megnézhetjük a projektoldalt, nézzük meg pl. Botthékát, min dolgozik éppen!

Ha már megnézzük (Isten áldja, amiért ilyen sok infót megoszt!:))) és tetszik, amit látunk, nyomjunk egy szívet vagy írjunk kommentet. Pár másodperc, semmibe sem kerül, a másiknak viszon tutibiztos, hogy jólesik! :)



Ha visszatérünk a barátok közé, érdemes még a neighbors részt megnézni. Itt olyan felhasználók közül szemezget nekünk a ravelry, akik a projektjeik alapján hasonló érdeklődési körrel bírnak.

A friends-re kattintva pedig láthatóak a barátaink mind. Időnként szeretek itt is körülnézni, az elmúlt évek alatt rengeteg embert követtem, jó néha egy-egy emberre rákeresni, megnézni az adatlapját, a kedvenceit, a projektjeit... El lehet veszni köztük és közben annyi inspiráció érkezik...! :)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails