2018. december 22., szombat

Hogyan használjuk (ki) a ravelryt – 3. rész (kuponkód használata - mintavásárlás)


Nézzük is a linket (katt ide!!). A leírásban látjuk, hogy adott egy kuponkód, amit majd használnunk kell. A tervezők mindig megírják, hogy ingyen vagy kedvezménnyel kapjuk-e meg a mintát, miből lehet választani, illetve meddig érvényes a kód. Kattintsatok a linkre, ez elvezet Kutas Ági fb-oldalára, majd az eredeti posztjában lévő linkre, hogy eljussunk a ravelryre!

 A link ide vezetett, itt is megnézhetjük a mintákat, én jobban szeretem, ha nagyobb képeken látom, katintsunk át a portfolióra!

 Ha lentebb görgetünk, láthatjuk a mintákat. Válasszunk ki egyet és nyissuk meg!

Én ezt a gyönyörű kendőt szeretném. A lap jobboldali részén látjuk, hogy eredetileg 6 dollárba kerül, kattintsunk a buy it now-ra! Fontos, hogy a következő lépéseket is kövessük, a minta ebben a szakaszban még fizetős!!

A felugró ablakban kattintsunk a "use a coupon code"-ra!

 Megint egy új ablak jelent meg. Másoljuk be a posztból a megadott kuponkódot, majd klikkeljünk az apply feliratra!

Ha működik a kód, helyesen másoltuk be és nem futottunk ki a felhasználási időből, látjuk, hogy a minta ára 0 forintra változott, most már kattinthatunk a "checkout now"-ra. Amennyit itt látunk, annyit kell fizetnünk a mintáért, ezért nagyon fontos mindig, hogy leellenőrizzük az itt megjelenő árat, biztosan free (0 Ft) lett az ára?

A ravelry átirányít minket a minta oldalára, a download-ra kattintva már le is menthetjük a gépünkre.

Ha később szeretnénk látni, miket vásároltunk meg vagy másik gépre letöltenénk, a my notebook/library menüpontban megtaláljuk őket. A pénzért vásárolt mintáinkat pedig a my notebook/purchases részben is láthatjuk.

Jó keresgélést kívánok, Áginak pedig nagyon köszönjük a lehetőséget!<3 nbsp="" p="">

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails