2011. november 6., vasárnap

sneak peak

Tipikus. Hetekig nem tudok jönni kész munkával, erre mikor tudnék, mégse lehet, különben hova a titkosság?:) Ajándékátadás után (karácsony környékén:))) jövök a részletekkel, addig ravelrysek előnyben, itt van több kép és adat. Azt hiszem, a november-december a részletképek időszaka lesz itt, nagyon sok sk ajándékot beterveztem.

Ti hogy álltok az ünnepi készülődéssel?:)))

7 megjegyzés:

Mázsa Viki írta...

Sehogy. :(
Kiváncsian várom a részleteket!

Mammka írta...

Jaj!Ilyen kérdést feltenni!!!:)
Rám hozod a pánikot!:)
Van néhány antikváriumban vett dolgom a ládámban, aztán varrnom kellene....
Gyönyörű a horgolmányod!!!!

KicsiKató írta...

Mammka, idén igazán szeretnék készülni, ajándékokkal és belül is. És bizony másfél hónap van már csak hátra, úgyhogy lassan időszerű nekikezdeni, igaz?:)

Miket fogsz varrni?

Viki, ne izgulj, az érem másik oldala, hogy még (!) másfél hónap van hátra:))))

Barbaral írta...

Őszintén? Sz@rul, de büszkén:))).
Bocsi, de muszáj volt:).

Én még csak a tervezés fázisában vagyok, de mivel nagyon okos és előrelátó vagyok:)) könnyen és gyorsan készíthető dolgokat szedtem össze.
Ha nem jön közbe semmi, akkor Szuperkari vár a gyerkőcökre /nálunk csak ők kapnak igazi ajándékot, a fosszíliák csak jelképeset/, ha meg borul /jó szokás szerint mert mindig borul:(/ a terv akkor is jut mindenkinek 1-2 saját készítésű ajándék a "bóti" mellé...

Izgatottan várom, mi is ez a gyönyörűség!

Amúgy köszi, hogy paráztatsz minket, mintha magunktól nem menne:))))))

KicsiKató írta...

fosszíliák:))))))))

Jajj, hát tényleg minden csak nézőpont kérdése, ne vedd parázásnak, inkább egy felkiáltójelnek a határidőnaplóban, hogy lassan-lassan neki kell állni materializálni a terveket:)

Barbaral írta...

Hát ez a materializálás mindig az általános iskolát juttatja eszembe:))), de tényleg nyakunkon a Karácsony. Amit egyébként imádok és a készülődést is, csak mindig frusztrál, hogy úgyse tudom megcsinálni mert úgyis közbejön valami:(.

Habár... lehet, hogy "betőtök valami barackossat" és automata üzemmódra váltva sikeresen összehozom a betervezett karácsonyi ajándékokat, legfeljebb használhatatlanok lesznek:))))).
Na jó, viccet félretéve valóban ideje nekiállni:). Fosszíliaként úgyis le vagyok lassulva:)))

A fene azt a határidőnaplót...

Ariadne Műhely írta...

Én februárban elkezdem, és következő februárban lesz kész, aztán meg úgy eldugom, hogy alig találom. De a soros karácsonyon mindig van valami sk.

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails