2011. augusztus 8., hétfő

blogajánló

Csak frissen, fiatalosan, tömören, de annál nagyobb szeretettel:)

Minden, ami a varrással kapcsolatos: beszélő cím, ugye?:) Nem is okoz csalódást, kifejezetten tetszik a stílus, amit művel:)))

Enn kirakata: viszonylag friss, fiatal blog tele klassz szárnypróbálgatásokkal, igazi patchwork-palánta. Ugye mind emlékszünk, milyen volt kezdőként blogolni? Ugorjatok és üdvözöljétek!:)

Andicsek: szintén "friss hús" a piacon, cserébe viszont olyan, de olyan gasztro-posztokkal (is:)... fogyókúrázók és éhes olvasók csak saját felelősségre kövessék!:)))

Fonalvarázs: mi mást is mondhatnék Kriszta blogjáról, minőség és mennyiség megfelelő mértékben párosul a munkáiban. Fonalakban gazdag blog, akit vonz a horgolás, ne hagyja ki az élményt!:)

Hesztia Liberty: az első szó, ami eszembe jutott, az a méltóságteljesség volt. Tetszetős blogkülső, hivalkodástól mentesen, cserébe kiváló belbeccsel keresztszemes témában... :)


5 megjegyzés:

Andicsek írta...

Köszönöm szépen a kedves és invitáló szavakat!!! ... és azért ne felejtsük el megemlíteni, hogy Neked köszönhetem a blogom megszületését, és ezúttal kérlek, hogy mailban küldd el nekem a lakcímedet mert meglepi készül, de erről majd holnap bővebben nálam! Köszi! Andi

Erika írta...

Köszönöm szépen a kedves mondatokat!! Örülök neki, hogy a blogom nem okoz csalódást, és örömmel fogadom minden kedves látogatót aki a blogomra "téved".:))

KicsiKató, látogass el hozzám, van a számodra egy meglepetésem. Egy ajándék cserébe a kedves szavakért!!

Enn írta...

Köszönöm szépen az ajánlást. Már bővült is 2 fővel a követőim tábora :) Igyekszem még tovább bővíteni a tudásoma és minél szebb dolgokat készíteni, hogy minél több látogatóm legyen.
Szép napot neked! Enn

Kriszta írta...

Ójaj, nagyon szépen köszönöm a kedves szavaid :)!!!!

Hesztia írta...

Köszönöm a kedves ajánlást,és természetesen a játékot is! Öröm volt veled játszani :)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails