2011. augusztus 18., csütörtök

Addi készlet


Irenkától megérkezett ma az Addi kötőtűkészlet, amit az 1001fonal indított útjára. :)))))

A szabályok:
Mindig a szett aktuális “állomása” választja ki a következő állomást. Két hétig használja, amikor továbbküldi egy másik bloggernek akiről úgy gondolja, örülne neki ha kipróbálhatná (igényeket ér előre jelezni itt a blogon :) ). Ő használja két hétig, választ egy következő állomást, továbbküldi, stb. Szeretnénk végig követni hol jár épp a vándor, és hova tart, ezért az alábbi szabályokat kérjük tartsátok be:
1. Amikor megtudod, hogy te leszel a következő állomás, egyeztess a küldővel, hogy tudod-e épp fogadni és hova küldje a szettet.
2. Amikor megkapod a szettet, írj róla a blogodon egy bejelentkező bejegyzést, hogy lássuk, megkaptad, és egy emailt az info@1001fonal.hu email címre, csak annyit, hogy “sziasztok, nálam a szett. nevem, címem, telefonszámom”. Válaszd ki kinek küldöd tovább, és tudasd a választottal. Kérd el a pontos címét időben, hogy fel tudd adni neki amikor lejárt a két hét.
3. Amikor letelt a két hét, add fel a választottadnak a szettet gondosan becsomagolva (párnázott boríték a legjobb) elsőbbségi ajánlott levélként vagy futárszolgálattal. (Ha nem tudod személyesen átadni persze… :) ) Erről írj egy rövid emailt nekünk, hogy tudjuk elindult és hova tart (név, cím, telefonszám). (Nagyon fontos, így tudjuk követni, hogy kinél jár majd!)
4. Írd meg a tapasztalataidat nekünk és/vagy a blogodon és mutasd meg mi készült a szett segítségével!Mi nyomon követjük, hol jár a szett és a 10. állomásnál jelezzük majd az aktuális használónak, hogy hogyan tovább – mivel ez az első ilyen vándorunk, tesztüzem, egyelőre 10 állomásosra tervezzük a túrát, de ki tudja…A két hét “irányelv”, ha pár napot csúszol, nem gond, nekünk is sűrű az életünk, de, hogy ne szakadjon meg a lánc, kérjük, hogy 3 hétnél tovább ne tartsd magadnál a szettet!Jó kötögetést!Kati és Ági – 1001fonal


Tehát aki szeretné kipróbálni, hagyjon itt egy megjegyzést augusztus 31. este 8-ig, akkor sorsolok, hogy időben tudjuk egyeztetni a postázást.

10 megjegyzés:

Timici írta...

szia Kató, kell valahol előzetesen regisztrálni, ha ki szeretném próbálni a tűket vagy elég ha Neked jelzem most?:o) Nagyon kiváncsi vagyok rá, szívesen kipróbálnám, bár jelenleg megvenni biztosan nem tudom.
köszi előre is, illetve, hogy 10állomásról volt szó, Te hányadik vagy?
köszi,üdv.Timi

KicsiKató írta...

Nem kell külön jelentkezni, elég itt. Hát nem tudom, most nincs időm visszabogarászni, de kb. féltávnál tarthat a dolog. Mindenesetre innen még biztos van rá esély:)

KicsiKató írta...

MázsaViki jelezte, hogy szeretné (magamnak, megjegyezni, ki ne maradjon a sorsolásból:)

Julcsi írta...

Két hét múlva már túl leszek a két vásáromon. Lehet, hogy bevállalom.

hortenzita írta...

Én is jelentkeznék...
Egyszer már láttam ilyen felhívást, aztán kikerült a látóteremből. Örülök, hogy ismét ismerősnél van a készlet.

Mázsa Viki írta...

Itt is vagyok, jelzem, hogy szeretném. Nálad talán szerencsém lesz! :)

enigma írta...

kéremkéremkérem :)

gabi írta...

Nagyon szeretném megnyerni!!!

sample írta...

Szívesen kipróbálnám Én is.:))

Ivish írta...

Szeretném kipróbálni, mert még sosem volt ilyen csudaszép szettem. Valami kendővel próbálkoznék azt hiszem! :D

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails