2011. február 9., szerda

netes okosságok, 4 rész: időzített bejegyzés

Talán nem túl sokszor, de előfordulhat bármelyik bloggerrel, hogy a bejegyzését nem a megírás időpontjában, hanem később akarja közzétenni. Egyik 8több sebből vérző) megoldás az, ha elmentjük és utána, a bejegyzések listájáról megnyitjuk és közzétesszük - ekkor azonban a mentés dátumával fog megjelenni.

Ennél egyszerűbb az, ha megírjuk a bejegyzést és a közzététel előtt alul, a "Bejegyzés beállításai"-ra kattintunk.
Itt megadhatjuk a dátumot és az időt, de emellett beállíthatjuk azt is, az adott bejegyzéshez hagyhatnak-e olvasóink megjegyzéseket és engedélyezzük-e a visszamutató linket.
Apró, de adott esetben annál hasznosabb beállítási lehetőség. (És most akasztják a hóhért, ki is próbálom legott:) Ha beállítottuk a megfelelő dátumot-időpontot, kattintsunk a közzétételre!

3 megjegyzés:

Ányi írta...

Ezt a módszert én gyakran alkalmazom (scrapbook készletekből készített oldalakat nem ildomos a boltba kerülés előtt reklámozni - így viszont tutira nem felejtem el :) )
Várom a következő részt is - ugye, lesz meg? :)

KicsiKató írta...

Lesz ám!:)

F.Gina írta...

Írhatnál a bejegyzésre mutató linkekről is, mert azt nagyon nem értem :((
Ennél a posztodnál pl 3-at írt, ebből én tényleg linkeltelek, bár nem azt a posztot. A másik két oldalon nem láttam semmilyen rád mutató linket se, és egyikhez sem írtál kommentet.
Jó kérdés, mi ?

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails