2011. január 1., szombat

byebye 2010!!!

Szeretem a számvetéseket és számadásokat, évekig össze is foglaltam magamnak írásban az év eseményeit és történéseit kronologikus sorrendben, hogy lássam a fejlődést, hogy lássam, nem szaladt el mellettem az élet. Ilyesfajta összegzést már nem írok, mások a módszereim, de a lényeg ugyanaz maradt.

Ez az év nagyon különös volt számomra. Nem is emlékszem, utoljára mikor mentem át ekkora mértékű belső fejlődésen, ráadásul ennek a nagy része tudatos is volt. Rengeteg időt szántam a társas kapcsolataim fejlesztésére is, ennek eredményeképp sikerült egy olyan buliátlagot produkálnom az elmúlt félévben, amire utoljára fősulis koromban volt példa:)

Amikor összeszedtem az idei képeket, meglepődtem, percekig kutakodtam a meghajtókon az elveszettnek hitt képek után, de aztán rájöttem, bizony, a 2009-eshez képest sokkal kevesebbet varrtam. Ellenben tavaly megtanultam kötni és horgolni, amikre évek óta vágytam, de lusta voltam nekiállni az alapoknak.

A tervek (mert nem élhetünk csak úgy, bele a vakvilágba…:)

- privát szférámban: a rég halogatott változtatásokat megejteni az életemben; egy éven belül felkészülni az angol nyelvvizsgára; rendszeresíteni a fallabda edzéseket és rengeteget énekelni-gitározni, mert a nem használt készségek/képességek hajlamosak senyvedésnek indulni…

- KicsiKató világában: rendszeresen tölteni fel új termékeket a meskára; megkötni pár csipkekendőt és –sálat; belemerülni a gyöngyfűzésbe; fejlődni quilt-téren is…

Azt hiszem, ezekkel nem lövök mellé, vállalható tervek.

Még egy ötletem szeretném megvalósítani, remélem nem bánjátok majd, ha egyszer-egyszer jövök egy szusszanásnyi örömbonbonnal az életemből. Amolyan kis folytatásos életigenlés, hogy emlékeztessem magam, mennyire szeretek élni. Mert imádok:)

Nem utolsó sorban pedig szeretném megköszönni nektek az olvasást, a kommenteket, hogy nem hagytatok el ebben a posztok tekintetében foghíjasabb esztendőben, igyekszem ezt meghálálni. Pl. egy épp futó give away-jel? Ja és gyertek facebookra is, ott is sok mókát tervezek hónapról hónapra…

Kívánok mindannyiótoknak boldog, sikeres új esztendőt, vágyaitok megvalósulását, sok mosolyt és ölelést, ihletet, élményeket… Csuda egy év lesz ez, érzem a zsigereimben! :)10 megjegyzés:

Mamis írta...

Kívánom, hogy minden amit szeretnél ebben az évben, azt meg is tudd valósítani!!!

ccsigaház írta...

Boldog új évet és teljesüljön minden kívánságod!

enigma írta...

hol van már az a szomorkás, csalódott lány, akit megismertem?...szerencsére jó messze, helyette boldog és energikus KicsiKató...teljesüljön minden vágyad, boldog új évet neked:)
Kriszti

Ibcsy írta...

Alkotásokban és sikerekben gazdag boldog új évet kívánok Neked:-)

Névtelen írta...

Neked is nagyon boldogat!

MARIKA írta...

ÁLMAID VÁLJANAK VALÓRA !
Kívánok hozzá boldog békés új évet!

KicsiKató írta...

Viszont kívánom nektek! ;)

micuska írta...

BÚÉK!

En - Hababann írta...

Jó volt olvasni ezt a bejegyzést! Szeretem, hogy rendszerezel, tanulok tőled. :) Szeress élni továbbra is! :)

KicsiKató írta...

Szeressünk élni mind! :))))) Ez mindannyiunknak bevállalható terv 2011-nem? Hajrá, erősítsük egymást:)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails