2010. január 25., hétfő

hétvégi jelentés

A hétvégém alapból jól indult, mert megkaptam a Marikánál nyert anyagcsomagomat mindenféle földi jóval megspékelve. A fotóról lemaradt a csoki (na kérem az az első pillanatban bevételezésre került:) és némi gomb is. Köszönöm!!!
My weekend was so good - I've received the pack from Marika. Look at these goodies:))


Varrásra nem sok időm jutott, mindkét nap tanítottam táncot, de azért vasárnap délután összerittyentettem két pénztárcát, egy irattartót és egy nesszeszert megrendelésre.
I didn't have too much time to sew, 'cause I had two dance lessons. I sewed only on Sunday afternoon: two purses, a file folder and a pouch for customs.


Közben vérzik a szívem, mert Meskára varrni kb. nulla időm van. De üzenem minden jövendőbeli vásárlómnak: ne csüggedjetek! Én is igyekszem ehhez a tanácshoz tartani magam, azaz jön még kutyára dér... :) (Na jó, beszüntetem a közhelyek csattogtatását.:)

9 megjegyzés:

Takács Éva írta...

A nesszeszerek tündériek, az anyagcsomag fantasztikus.

Silerika írta...

Csinos darabok lettek, de az anyagcsomagod is szuper! Jó munkát hozzá. :o)

Ibcsy írta...

Nagyon szépek lettek!

Mamis írta...

Igazi Kicsikatós!!!

kastanie írta...

Szépek, és nem győzök csodálkozni a tűzési tudásodon.

Kalex írta...

A pénztárca, neszesszer és irattartó kollekciód szuper lett!
A csokik nekem is mindig lemaradnak a fotoról....... :o))))))

Abile írta...

Nagyon szép ajándékokat kaptál!
A pénztárca és neszeszer együttes nagyon szép lett! Nagyon tetszik, ahogy a ferdepántot hullámvonallal varrtad le... olyan mutatós!

KicsiKató írta...

Köszönöm! Úgy tervezem, az anyagcsomagból valami komplett képet vagy táskát varrok, nem aprózom el őket, hogy mindig emlékeztessen Marikára:)

Kastanie, köszönöm, tudom, minden relatív, nagyon szeretnék erről a szintről már feljebb lépni. (jaaa, ahhoz nem elég a fejben varrás?:)))

Abile, csalok, mindig így varrom fel, így nem kell figyelni a hátoldalára; a minta elég széles ahhoz, hogy mindenképp lefogja a ferdepántot:))

eli írta...

Kerlek nezz be hozzam ...:-)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails