2009. augusztus 17., hétfő

Mucikám...

... avagy járókeret... avagy trabant... De a Mienk csak Mucikám. Nagyon dizájnos:))) Egy baj volt vele, sehol semmi tárolórekesz. Sietnem kellett, selyem-vasalás már szóba sem jöhetett, így ilyen lett. Bevált. :)
My mom's help to walk... Its name is 'Mucikám'. It's very nice:))) Just has no conatiners. I had to hurry, I couldn't iron the silk. Mom likes it. :)


13 megjegyzés:

Kalex írta...

Remélem anyukád örül a hasznos és praktikus kiegészítőjének! Mihamarabbi gyógyulást kívánunk Neki! :o)

Ibcsy írta...

szóhoz sem jutok. praktikus, és nagyon édes:-) Mielőbbi gyógyulást kívánok anyukádnak!

Bea írta...

Ez nagyon klassz lett, de remélem már nem kell sokáig használnia anyukádnak a keretet!:)

Körmi írta...

Mielőbbi felépülést anyukádnak!!...bár ahogy olvasom, "nagyon jól vette az akadályokat", Te meg még fiatal vagy, s túléled a félszívinfarktusokat!! :P:D ... nagyon praktikus ez a "trabant kiegészítő"...hhmm, ezt tényleg csak az értékeli aki "elszenvedője" ennek az állapotnak...de jó is lett volna nekem is egy ilyen, míg ezt a "trabantot" kisérgettem anno 8 hétig! nekem egy "szép" reklámszatyor volt felkötözve. Hát hiába no, az én lyányaim nem örökölték a "varróvénát"! persze kituggggya, lehet hogy még rákapnak!? annak idején én is szükségből kezdtem varrni. :D

KicsiKató írta...

Köszönjük a jókívánságokat!

Körmi, ne aggódj, bár nem tudom, mekkorák a lányaid, de nálunk családi anekdota, hogy bár mindig bütyköltem valamit, kábé 20 éves koromig egy gombot se tudtam felvarrni, sőt, anyu idegességében kivette a kezemből a mosogatórongyot és a seprűt is, mert állítólag még azok se jól álltak (csak tudnám, mit számít ez, ha tiszta az edény és a padló:)))

Szóval hirtelen jött a változás, kitaláltam, hogy márpedig én varrni fogok és varrtam:)))

8 hét? Hű, az nem kevés, eltörted a lábad anno?

Mucikánk szerintem nem sokáig húzza nálunk, már sokszor a kezében viszi anyu, feírattuk a botot, azt hiszem, egy-két héten belül megpróbál arra áttérni:)

Altair írta...

Remélem, hogy így lesz és hamar varrhatsz szatyrot a botra, amit még hamarabb átalakíthatsz fali tárolónak! :o)

Nagyon édes a kis hímzett "Ursula". :o)

bruercsi írta...

Nagyon ötletesen és hozzád méltón oldottad meg a tasikát! Anyukád remélem a vártak szerint gyógyul!! :) Üdvözlöm, így a távolból is!!! :)

Cicvarek írta...

Anyudnak jobbulást, a kis kiegészítő ápolómaci nagyon ötletes és aranyos. :-)

Rebecka írta...

Cute bag for your Mom. I can see why she likes it. I like the nurse bear.

SILERIKA írta...

Azt hittem nekem szólsz, mert van aki így hív, ill.gyerekként a család is. :)
Anyukádnak mielőbbi gyógyulást kívánok én is. A nővérkés rátéted tényleg aranyos, és ötletes!!

KicsiKató írta...

Erika, hívhatunk ezentúl Mucikámnak, ha igényt tartasz rá:))))

Rebecka, thanks, my mom's already quite well:)

Körmi írta...

Érdekes ahol én voltam, ott mankóval "jártak" a csípőprotézisesek. Úgy látszik mindenhol másképp van. Engem egy jóindulatú daganattal műtöttek(térdhajlatban) az bp-i ortopéd klinikán, nagy műtét volt, 30 cm-es vágással, s sajnos begyulladt a sebem, amit gyorsan felnyitottak, s spontán gyógyulásra itéltek, ami azt jelentette, hogy amíg be nem gyógyul, addig kórház, naponta kötözéssel.Nem volt semmi a 8 hét a kórházban, gondolhatod, hogy a család hogy megsínylette, mikor csak max. 2 hétre számítottak!... Na akkor "nőttek" fel igazán a gyerekek!! 8 hét anya nélkül!...ez volt 2002-ben, azóta még 2x meg kellett műteni, de 2005 óta tünetmentes vagyok, tehát minden jó, ha vége jó! :D
A lányaim (1 kivételével) pedig túl vannak már a 20-on (32,32,25,24,18) így már rákaphattak volna a varrásra...na jó, az egyik 32-es már vett egy varrógépet! az is valami!! :P:D
No most megint jó hosszú voltam!!...kellett engem faggatni!? :P :D

SILERIKA írta...

Aranyos vagy, de maradok inkább a Silerikánál,Mucika már csak egy-két embernek vagyok.:))

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails