2009. május 21., csütörtök

kipostázott ajándékok

Mivel Csilla, Abile és Bvedono is megkapta a maga kis borítékját, mutatom, mik utaztak:


Eredetileg mackónak készültek, de üsse kő, kutya is lehet:) 4 centis négyzetekből 0.5 cm varrásszélességgel készültek, belül polár béléssel, amibe bele lehet döfni a különféle tűket, hogy biztonságban legyenek. Patenttal zárulnak.
Aki szeretné a mintát és a leírást (nem saját!), küldjön egy mailt a címemre (jobb oldalon felül) és a válaszban küldöm!!
És egy kis (ön)reklám. Egy barátnőm szerkesztgeti az egyik politikusnő politikailag mentes honlapját, és közreműködésre kért fel. Mivel vallom, hogy a mindennapi élet legelemibb dolgai - és így a kreatívkodás is - világnézetektől független, szívesen vállaltam. Eddig két cikk jelent meg: egy zsugorka dísz és egy dekupált kisdoboz. Mivel a képek elég kicsik, gondolkodom rajta, ha lenne rá igény, egy-egy cikk képanyagát feltenném a picasára, hogy jobban lássátok.

Ui.: Most látom, hogy -talán- az első cikket le is vették. Ha így ápdételik az oldalt, akkor az eltűnő leírásokat közzé fogom itt is tenni, ha már egyszer összehoztam, hátha valakinek hasznára válik...
I sewed these pin-holder teddies to my friends. If you would like the pattern and the tut, please drop me an e-mail (address is on the right at the top).

6 megjegyzés:

Ibcsy írta...

Nagyon édesek ezek a kutyik. És szép a pillangós doboz:-) Csak sajnos elég kicsi kép.

Altair írta...

Nem vették ám le a zsugorkát! Jobb oldalt van egy narancssárga csík és a tetején a Szabadidő - TV helyett ajánljuk odavisz. :o)

KicsiKató írta...

Oh, köszönöm! Nekem kigúvadt tegnap a szemem, akkor se találtam:)

Naomi írta...

Édes kis lények! Lehet mackó, lehet kutyus akkor is tündériek lettek! :o))

Abile írta...

Nagyon szépen köszönöm, mégegyszer az ajándékot, nagyon örülök neki! Így barnában tényleg inkább macis!

Kalex írta...

Aranyosak ezek a kis kutyusok!!! Milánom biztos oda lenne értük, így én is kérek szabásmintát!
Sztem a dekupált doboz képeit elég jól látni, és érthető is a leírás! :o)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails