2009. április 14., kedd

give away és terítők...

Tegnap rengeteget varrtam:)) Ezt a kis asztalközepet egy barátnőm névnapjára készítettem a múltkori hímzésnél kimaradt blokkokból.
I sewed yesterday a lot. First of all, here's a little cover for a friend. I used some machine embroidered blocks for it and stippled again:)


Ezt pedig drága nagymamám kendőjének felhasználásával... Tudom, hogy nem tökéletes, de nekem sokat jelent. Varrása közben jöttem rá, hogy Lean csodás terítője ihletett. Imádom ennek a képnek a hangulatát:)))
And here is another one. It's not so perfect, I know, but I used for the applications my Dear Grandma's clothes... That's why it's really important for me. During sewing I realized that Lean inspired me. I love this picture...


A vgére pedig két gice away: Thearica pw anyagokat ajánlott fel, Gabella pedig kötőtű-készletet, május 4-ig nyitva a kapu:)
And some give aways:
Thearica's giving away lots of fat quarters, Gabella some knitting needles!!!

5 megjegyzés:

Sofie írta...

Nagyon tetszik a madárkás terítő! Ügyes vagy!

Cicurka írta...

Nagyon aranyosak a madárkák. Szép!

Thearica írta...

Thank you for posting about my give away!

Lidércke írta...

Tényleg nagyon helyes a madaras terítőd! :) Vonzza a szemet.

KicsiKató írta...

Köszönöm, bár látom a hibáit, igyekszem legközelebb elkerülni... Tudja valaki, hogy lehet megakadályozni, hogy így összeugorjon az anyag? Szimpla terítő alá nem tudok vetexet tenni... Vagy igen?:)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails