2009. március 20., péntek

kis ez - kis az...

Nagy meglepetés ért a héten - Kalextől megérkezett a PIF ajándékom, amiről - szégyen, nem szégyen - elfelejtkeztem. Szóval duplán nagy volt az öröm. Főleg, hogy mindkét ajándéka abszolúte telitalálat volt:)) Köszi!!!
I got my PIF present from Kalex this week. I was really surprised! I've almost forgotten it...:)Két barátság-díjat is kaptam mostanában, egyet Szilvitől, egyet pedig Ahamától. Mindkettő nagyon-nagyon megmelengette a szivemet. Először az jutott eszembe, nem adom tovább, de mégis. Mégpedig a kedves rendszeres olvasóimnak. Azoknak, akik többségével még kommentet sem váltottunk, mégis megtisztelnek a figyelmükkel.


Én az a fajta blogoló vagyok, aki nem sajnálja a „tudását”, inkább örülök, ha sikerül alkotásra inspirálnom egy-egy virtuális barátot, ezért is jó érzés, hogy ennyien olvastok hétről hétre!!

I’ve got 2 blog-friends-awards, one from Szilvi and another one from Ahama. Both of them are really searching for me. At the first time I thought I didn’t give it away but I would! I wold like to give them to my dear regular readers! I haven’t comment or e-mail most of them, but they flollow my words from week to week. It’s so honorific, yes indeed. I’m that kind of blogger who doesn’t hide the „knowledge” but loves if someone starts to create after visiting my blog.


Ma sos ajándékokat hímeztem varrtam, holnap fura délutánom lesz, egyszerre tartunk babazsúrt és karaoke bulit, a két kislánynak egy-egy mini bevásárló szatyrot „rittyentettem”:)

I sewed today some sos-presents for tomorrow, little shopping bags for little girls:)

Elkészült egy új nyaklánc is, szintén Géza érdeme:)

And this is a brand new necklace (machine emboidered:)


Több blogban találkoztam a „virágképekkel”, én se hagyhattam ki. Azt hiszem, a terjedelmessége a sok-sok feltett infót jelentik, aminek nagyon örülök:)

I saw in many blogs this kind of „blog-flower”. Mine is so extensive because of the many informations – I really like it!
Ééééés bizony kész vagyok a táskával, rengeteg fotót készítettem, ha még ma éjjel sikerül emészthető formába hozni, holnap mutatom a tutorialt:)

And I’m ready with the new bag, I took many photos while I was sewing it, so if I can write it this night I’ll show you the tutorial tomorrow:)3 megjegyzés:

Naomi írta...

Ez aztán nem semmi!!! Ennyi gyönyörűség egy kupacon...először csodás PIF-et kaptál, a bevásárló szatyrok is cukik, (azért egy pár szót írsz majd a babazsúr&karaoke délután alakulásáról?) és hát Géza...le a kalappal! Megfűzöd...befűzöd...Ő pedig ilyen csodákat alkot!!! :o)))
...a táska-tutorialt pedig kíváncsian várom!

Tegnap megérkezett a kis boríték, benne a szépségekkel! Nagyon szépen köszönöm Neked!!! Ha kicsit kisütne a nap fotózom és mutatom, hadd lássa ország-világ mit kaptam!

bruercsi írta...

Ez igen! Igen mozgalmas volt ez a bejegyzésed!! :)
Mennyi szépet kaptál és adtál!!! Várom a tutorialodat!

Fauna írta...

Köszönöm szépen a válaszodat! Az az igazság, hogy én is pont így csináltam korábban is, de nekem nem lett átlátszó. Nem tudom, miért... De most ismét megpróbálom.

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails