2008. augusztus 16., szombat

neszeszerek, ajándék párna és konyhai edényfogók

Óóóó, róluk majdnem elfelejtkeztem. A konyha festése már készen van, így ott elkezdhettem az új dizájn kialakítását. Az eddigi kékhez jött egy markáns bordó kávéfőző, így maradtunk a kék-fehér-pirosas-bordó színvilágnál. Persze nem maradhatott el a hímzés az edényfogókról:)) Nem akartam agyontűzni, alul csak virág alakú tűzést kaptak.

Ough, almost forgot about them. We've finished to paint the kitchen so I could start to prettify it. I sewed these potholders, of course with machine-embroideries:)) I didn't want to stitch a lot on it so just stitched some flowers on the bottom.Addig totojáztam, míg végül utolsó pillanatban készült el ez az applikált kispárna egy ismerős párnak, akik ma házasodtak és a srác nagy Superman-rajongó. Mindkét oldala ugyanolyan, de az egyik Mr., a másik pedig Mrs. Supermané:))

I sewed this pillow at the last moment, it's present for a couple who got married today and the boy likes Superman. Both side are the same, but one is for Mr Superman, the other is for Mrs. Superman:))

Gézámmal nem tétlenkedtünk ám! Jól megdolgoztattam, aztán Gizivel kiegészítettük a munkáját, így született két neszeszer, úgyis sok lesz mostanában a névnap... Az itthon talált spéci Rayon (vagy milyen) cérna folyton szakadt, így elővettem a Moon gyűjteményemet (minden azzal varrok) és remekül bevált hímzéshez is.

I worked a lot with my new embroidery-machine. The results are these pouches, I need many presents, there will be lots of occasions nowadays.... The special Rayon thread always broke away, so I continued the embroidery with my sewing threads.8 megjegyzés:

Mamis írta...

Látom nem tétlenkedtél!Nagyon jók lettek.Ezeket az "egyszerű" mintákat én is nagyon szeretem.

Ibcsy írta...

Nagyon tetszenek ezek a hímzéses neszik. Kár, hogy az Ibolya névnap már elmúlt:-D

Piroseper írta...

Húúú! Nagyon tetszik a madaras hímzés a neszeszeren!

KicsiKató írta...

Először csak az egyszerűekhez volt bátorságom, de tegnap még kihímeztem egy cirka 15000 öltésest. Majd ha kész lesz, mutatom:)

A madarast ma adtam oda Ilona-napra, nagy sikert aratott:))

Kicsoda írta...

Jok ezek a himzesek. sima varrocernal csinaltad? tok jo!!!

Naomi írta...

Hát...szóhoz sem jutok!!! Fantasztikusak vagytok, Gézával, ti ketten!!! :D

Lilang írta...

Tetszenek az edényfogóid :)

KicsiKató írta...

:))))

Igen, sima Moon cérna. Egyelőre ez marad.

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails