2008. június 30., hétfő

Borcsinak

Elkészültem egy másik szülinapi ajándékkal is, egy egyéves kistündérnek:) Mivel most ismerkedik az állatokkal, bízom a kiskönyv sikerességében:)
I've finished another birthday present for a one-year-old little fairy:) I hope she will like this little book, because she's schmoozing with the animals nowadays:)8 megjegyzés:

Bagira írta...

Nagyon tetszik a könyv! :)
Nos, azt hiszem belevágnék a varrásba. A szükség visz rá (mi más ;) ) Szóval a nagyobbik lányomnak szeptemberre oviszsák kellene. Nagyon fájna, ha nem egyedi darab lenne, hanem bolti vackot kéne vennem. Így hát a korábban felajánlott segítségedet elfogadnám. Egyáltalán hogyan kezdjek hozzá? A varrógépet beginner szinten kezelem... ennyi a tudásom.
Előre is köszi!

KicsiKató írta...

Nagyon szívesen, igazán, ha te is felvilágosítasz engem, milyen is egy ovis zsák. AMi kapásból eszembe jutott, az egy kör alapú cső, aminek a teteje egy zsinórral összehúzható. Nos nem nehéz elkészíteni, de ha ezt le szabad még jobban egyszerűsíteni, akkor én úgy csinálnám, hogy álló téglalap alakú lenne a zsák, azt összevarrnám három oldalon, felül egy zsinórbújtató, bele a zsinór. Ez szerintem egyszerűbb, mint a kör alappal bajlódni. Jó lenne ilyen is?

Mindenesetre most átmegyek iwiwre, mert itt akkora kommentet hagyok, hogy csak na:))

baboo írta...

nagyon édes lett! biztosan hasznát veszi majd a kis csöpség az igazán egyedi állatoskönyvnek! :)

Mamis írta...

Nagyon aranyos lett a kiskönyv.Továbbra is "emelem kalapom"!

KicsiKató írta...

Köszi:) Remélem szívesen fogja forgatni, hisz az a legnagyobb öröm.

Ibcsy írta...

Nagyon jó lett a könyvecske.
Nem akarok beleszólni, de az oviszsák nem lehet cső, amit összehúzol a tetején. Először én is olyat varrtam, de az óvónéni ránk szólt, hogy a gyerek nem tud rendesen belenyúlni.
Végül is átalakítottam. A mienk egy egyszerű.Itt találod:
http://ibcsy.multiply.com/photos/album/6

Naomi írta...

Nagyon édes kis lapozgatót varrtál!!! Szuper!!! :D

Violini írta...

Nagyon helyes!
Én is tervezek hasonlót Gerdának,már egy egész halom ötletadót összegyűjtöttem.

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails