2008. június 26., csütörtök

Tippeljetek, mit varrtam:))

Csak nem táskát? Deeeee:)
Az első megrendelésre készült, hozott anyagból, de mivel a megrendelőnek történetesen pont az átadás napján lesz a szülinapja, és mivel barát is, kap hát hozzá egy neszeszert és egy másik kis bugyorszerű táskát.
Egyelőre ennyire futotta az időmből, de egy másik szülinaposnak is készülget az ajándéka, reményeim szerint hétvégén meg is tudom varrni.
Hűvös varrószobát kívánok mindannyiótoknak!!:)

Guess, what have I sewn. Bag? Yeeeees:)
The first one is an order, made of the customer's fabrics, and because her birthday is on Saturday, I made for her another bag and a pouch too.I don't have enough time, but I'm also making another birthday present, I hope I can sew it during the weekend.I wish you a cold sewing room!!:))
12 megjegyzés:

baboo írta...

de klasszak! nagyon szépek! a tulipános mellett egy másik új szabásminta táskához - ebből is megindul a sorozatgyártás? nagyon édes! a nesszeszer pedig olyan kis finom, nőies, gratulálok!

baboo

Katbo írta...

Jaaj, nagyon szép lett mind a három "varromány". Hozzád mindíg érdemes benézni :-)(de jó lenne egy hideg szoba, már az se baj, ha nem varrós)

Kriszti írta...

Nagyon szép munkák kerültek ki ismét a kezeid közül. Kár, hogy nekem nincs ilyen jól varró, rendes barátnőm...

Ibcsy írta...

Szép lett mindhárom, nagyon tetszenek! Tetszik nagyon a bugyros!Csatlakozom az előttem szólóhoz, nekem is jó lenne egy ilyen barátnő:-DD

Zsuzsi írta...

A buggyost gumicérnáztad? nagyon jó ötlet!

KicsiKató írta...

Köszi mindenkinek!

Igen, a buggyos teteje pár rétegben gumicérnázva van, életemben először:))) Annyira még nem tetszik, de látok a technikában lehetőségeket:)

ezkriszti írta...

És honnan van ilyen szép anyagod, mint a buggyosé? Nagyon szép ajándék lesz így együtt.

Naomi írta...

Szuper lett Kata! Annyira jók a táskák...meg a neszi is!!! Nekem is jó lenne szert tenni egy ilyen Barátnőre, akitől ennyi szépséget kaphatnák ajcsiba...:D
Örülhet nagyon!!!

Ügyes vagy!!!

KicsiKató írta...

Kriszti, a buggyos anyaga pl. egy helyi varroda szokásos évi kiárusításából van, anyukám csapott le az anyagdarabokra, hogy majd párnát akar, de utólag már nem kellett neki:)

Tegnap átadtam és nagyon örült neki. Remek emberekkel áldott meg Isten ilyen szempontból (is) körülöttem, ugyanis nagyon értékelik azt, amit csinálok. Már meg is sértődnének, ha pl. egy könyvet vennék ajándékba. Ez nagy áldás, de bevallom őszintén, néha - idő híján - kisebb teher is. De édes teher:))

Lilang írta...

Jól néznek ki ezek a tatyók.
Gratulálok.

Edige írta...

Én a buggyosra szavazok! Nagyon tuti lett, a színei is igazi, vidám nyári színek. Nekem bejön.

Névtelen írta...

Nagyon szép táskákat varrsz! Boróka

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails