2018. január 27., szombat

elfogytak a szavak

Annyira, hogy még normális címet se találtam. De mutatom a lényeget. :)

Emlékeztek még erre a bejegyzésre? Ha nem lenne a blog, azt mondanám, az idejét se tudom, mikor indult ez az egész, olyan régen volt.

Itt indult minden. Anyu 65. szülinapjára kerestem valami ütős ajándékot, megláttam a mintát, a többi már történelem. Nem is én lennék, ha nem katósítottam volna el a végletekig. :)

Habár fél évem volt a kötésre, mégse sikerült időben befejezni. Szerencsére sértődés nem lett az ügyből és ráértem kényelmesen dolgozni rajta. Kellett is az idő hozzá, jócskán próbára tett. (jajj, dehogy fél év, ültem a kész fonalakon hónapokat, csak október elején kezdtem kötni a november végi szülinapra. nyilván emiatt nem lett kész:))))

Igyekeztem többet fonni a megadott mennyiségnél, de így sem lett volna elég. A szélcsipke előtt le kellett csípnem pár sort, és milyen jól tettem! Nagyon-nagyon-nagyon ideges lettem volna, ha elfogy, mielőtt befejezem. :D :D :D

Ha már szélcsipke. Úgy gondoltam, hogy a 12 átmenet szépen, egymásra épülve növeli majd a takarót.. Csak munka közben vettem észre, hogy a szélső csipkerész már külön készül, sorról sorra kapcsolódik a körhöz. Megijedtem, de szerencsére már csak árnyalatnyi különbségek voltak a barnák között, így ránézésre nincs baj. 
3 megjegyzés:

King.art írta...

Hát ez valami...valami ...eszméletlen gyönyörűűű :)

Mázsa Viki írta...

Ritkán szólok hozzá, de ide muszáj! Csodaszép lett, tökéletes! Gratulálok!

Mandula írta...

Én csak zugolvasó (gyönyörködő) vagyok, de ez valami meseszép...igazán csodálatos ajándék Anyukádnak!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails