2017. július 28., péntek

Podcast Péntek

Mostanában rengeteg kötős podcastot nézek youtube-on. A 'rengeteg' alatt 'igazán rengeteget' értek, úgyhogy adja magát az ötlet, hogy miért ne osszam meg veletek a lejátszási listámat? 
Annyira természetessé vált az utóbbi hetekben a podcastok jelenléte az életemben, hogy komolyan elgondolkodtam azon, hogy meg kéne próbálni. Szerencsétekre viszont inkább vagyok grafomán, mint IRL cserfes, úgyhogy egyelőre biztos nem vágok bele, de rövidebb videókkal lehet, hogy megpróbálkoznék. Pont a festett fonalaknál merült fel bennem, hogy oké, megosztok egy motringról öt fotót, de még az se adja vissza minden részletét, nem lenne egyszerűbb a kamera előtt körbeforgatni? De. Szóval lehet, hogy haladok a korral és az írott szöveg + kép kombó mellé behozom a mozgóképet is. Majd meglátjuk. De vissza az eredeti témához. 


Hogy hosszasan legyen miről írni és ne hűljetek el a lista hosszától, egyesével adogatom a linkeket egy kis személyes ajánlóval. 

numeróúnó: (énkérekelnézést)

Ki mással is kezdhetném, mint személyes kedvencemmel, Kristinnel? Azt hiszem, ő volt az első, aki igazán a képernyőhöz ragasztott, legalább másfél éve követem, sok régebbi videóját is visszanéztem.

Brooklynban él és ma már főállású fonalfestő - tagadhatatlan, hogy a színkeverő munkássága is nagy hatással van rám, nem csak a köteményei. Köt, fon, fest, varr és újabban horgol is. 

Általában heti egy adás jön ki, az angolja (szerintem) szép és érthető, nem hadar (magamfajta folyton újrakezdőnek nem hátrány...), a kép gyönyörű (sajnos képtelen vagyok rossz minőségű videókat követni) és szerencsére rengeteget alkot, így nem unalmas hétről hétre ugyanazt megnézni. Ráadásul remekül bánik a nyelvvel, elég csak a csatorna és a fonalnévre gondolni - yarngasm és voolenvine.

(Annyira az életem része lett, hogy most kissé kijöttek az elvonási tüneteim, általában magyar idő szerint csütörtök éjjel kerül fel az új rész és még sehol semmi! :))

1 megjegyzés:

Julcsi írta...

Ó, és micsoda színekkel dolgozik!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails