2015. október 4., vasárnap

új idők jönnek

Nem, sajnos még mindig nem tértem vissza a régi magamhoz, aki hetente tudja ideposztolni a több km-nyi fonalakat és kendőket és egyebeket. :) Úgy tűnik, már nem is fogom, folyton új ajtók nyílnak ki előttem, amik letizedelik az időmet és az energiáimat. Néha én nyitom az ajtót, néha mások nyitják ki nekem. 

Mint most legutóbb. Történt ugyanis, hogy bár külső kényszer miatt, de egy masszív életmódváltásba csöppentem. Mindig is akartam én egészségesebben étkezni, de a hétköznapok bedaráltak, kényelmesebb volt a mindenhol elérhető verziókat ennem. 

Na de most új szelek fújnak, KicsiKató roppant egészséges lesz a roppant egészséges ételektől (is). És mivel az elmúlt másfél hét minden szabad percét blogok és receptek bújásával töltöttem, adta magát az ötlet, hogy közkinccsé tegyem a kezdeti bénázásokat, a nagy felfedezéseket és magát a folyamatot.
5 megjegyzés:

Elinor17 írta...

Nagyon guszta !!Az alma és a zabpehely nyerő páros .

aarkus írta...

Örülök az új blogodnak, sok sikert az életmódváltáshoz és jó egészséget kívánok! :-)

Julcsi írta...

Hát hajrá, kedves! Drukkolok neked és kitartást kívánok hozzá!

Bunyakovszkij G. írta...

Üdv a klubban :) Mindenképp benézek az új blogodra, mert én utálok kísérletezgetni, folyton a már másnak bejövő recepteket keresem :) Tudod, az időhiány... :)
Bagira

KicsiKató írta...

Köszi, lányok!

Egészségre fel! (áhh, kutyanehéz ez, de küzdünk, mint disznó a jégen!:))

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails