2014. január 1., szerda

2014.

Itt a szokásos évértékelés és tervezés ideje!

2013-at a beteljesedés évének neveztem ki és bár sok területen van még mit tenni, jó kis év volt ez!

Amikor valamikor nyáron sóhajtoztam a barátaimnak, hogy nincs időm kötni, ellenben a naptáram tele találkozókkal, programokkal és tennivalókkal, Erika szembesített vele, hogy dehisz' ezt kívántam. És tényleg. Úgyhogy most nagyon óvatosan fogalmazok. :)))

2014 KicsiKatónál az aratás és gyümölcsevés éve lesz. Van itt sok gyümölcsfa, amiket rég nevelgetek, ideje learatni azokat a gyümölcsöket! Képletesen és valósan is, úgyhogy szeretném idén sok-sok dédelgetett tervemet megvalósítani és UFO-kat befejezni. Nem mondom, hogy nem fogok adhoc elcsábulni, mint eddig is, de itt az ideje kicsit tudatosabbnak lenni.

Szóval 2014-ben ezek közül szeretnék sok-sok projektet kipipálni:
 - egy A3-as gobelin (több éves, úgyhogy erősen UFO)
 - tündéres keresztszemes!
 - van 15 dekányi szürke alpakám, azt meg kéne fonni és kellene belőle valami kendő, lehetőleg valami rég vágyott mintában, ez még képlékeny, a méterszámtól függ
 - az Andrea's shawlnak nekiálltam már tavasszal, de jött A Nagy Melós Időszak és egyszerűen elhagytam a szélcsipkét, amit már megkötöttem. úgyhogy újra neki kell állnom sk fonalakból.
 - fonások tekintetében több is van, ami rég birizgálja a fantáziám... ez az sk átmenetes pl, aztán kellene fonni sk festett merino-selymet is, Kinga narancsa is várományos és talán egy előfonalat is megfonnék (ezeknek nagy részét meg is kötni!:))
 - a piros-fekete kardigán!!! nincs mese, ezt már nagyon rég meg kellett volna kötnöm, de folyton odébb tolom...
 - és akkor itt egy másik vágyálom, egy csíkos, hosszabb derekú felső szürke-mályvában
 - laminaria!! a fonalat már megvettem, csak egy nagy sóhajtással bele kéne vágni
 - 2014 nem múlhat el úgy, hogy ne kötnék végre legalább egy zoknit. alapanyag beszerezve
 - és fürdőruha is kell! az alapanyag megvan, talán egy bikini is kijön belőle

Nagyjából ennyi, legalábbis első körben. Szeretném ezeknek a háromnegyedét, kétharmadát, felét kipipálni 2015-ig. És a többi, nempublikus gyümölcsfákról nem is beszélve... 

Jó étvágyat mindannyiunknak! Boldog új évet! :)

2 megjegyzés:

szaberka írta...

Hadd szurkoljak én elsősorban azoknak a nem publikus gyümölcsfáknak!

Sofie írta...

Boldog új évet itt is Kata! Jó olvasni a terveket és még jobb látni a teljesülésüket! Reméljük majd a nem publikus gyümölcsfák is előbb vagy utóbb publikussá válnak :-)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails