2013. szeptember 28., szombat

mivanmár???

Hogy mi történik KicsiKató háza táján? Azt gondoljátok, biztos valami nagy és titkos projekten dolgozik Kató kicsi kacsóival? 

Hát sajnos tévedtek. A nagy büdös semmi történik kreatív fronton. Vagyis de. Kreatív tevékenységeim a következőkben merülnek ki mostanában: 
 - szabad percekben webáruházak bönégészése
 - párnaponta legalább 3 blog elolvasása (a chrome feed már kissé kiakadt az olvasatlan bejegyzésektől...)
 - fejben varrás/kötés/horgolás/fonás heti kétszer tíz percben, elalvás előtti alfában
 - tervezés, miszerint mennyit varrok/kötök/horgolok/fonok majd a novemberi és decemberi tervezett szabadságok alatt.

Mert hogy most irdatlan sok munka van a kicsikatóságon túli életben, annyi, hogy ennek a kis neszesszernek két hétig neki se tudtam kezdeni, megvarrni is csak három nap alatt sikerült. De kész van, az időzítés idejére már a gazdájánál van, úgyhogy egy terhet örömet kipipálhatok.

S hogy mit kap a legjobb barátnőm jövő szombaton nászajándékba sk? A tervezett ************* helyett egy borítékot, benne egy "Coming soon" felirattal. 

Ez van. Küldjetek energiát, ha minden igaz, már csak pár hétig kell ezt az időszakot kibírnom. Utána varrok/kötök/horgolok/fonok  Remélem.

5 megjegyzés:

aarkus írta...

Tudom, nem vagy az a típus, akit a más nyomora vigasztal, de nálam is hasonló a helyzet: szenvedek néha 5-10 percet a négy megkezdett munka közül valamelyikkel, aztán feladom, zuhanok az ágyba. Kitartást, neked is!

szaberka írta...

A gazdája pedig köszöni, nagyon-nagyon örül! Mert lila, mert zöld, mert szabadtűzött, mert Erika-betűs, mert KicsiKató, és mert neszesszerből soha nem elég (csak a táskáim méretén kell változtatnom :))))

Zorka4 írta...

Drága, Te most pihizzél, majd megvárunk, ráérünk, tudod :)
Türelem, rózsát terem :)

Sofie írta...

Energia elküldve... :-)

Zsuzska írta...

hehe, mintha magamat olvasnám kreatív fronton.

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails