2012. február 6., hétfő

selyem pillangó

Rég vágytam kipróbálni a Barka Pillangót, ami tiszta selyem és rég szerelmes voltam a Ginkgo kendőbe. Nem csak a minta, a szín is nagyon tetszett, így egyszer csak beütött az isteni szikra: ott a kurkuma árnyalat, ami tökéletes lenne.

Gabival egyeztettem kicsit, mert nem volt egyértelmű, elég lesz-e a két gombolyag, hála neki a fonalutánpótlás is megoldódott, így végre itt a saját Ginkgo-m. Nem lett tökéletes, itt-ott random beleszaporítottam egy-egy szemet, mert a létszámellenőrzésnél kiderültek a turpisságok, de nem bánom, a hibáival együtt szeretem. Már csak jó idő kellene hozzá, addig le nem veszem a nyakamból a gyapjúkendőm:))
Részletek a ravelryn! (nyílttá teszem az ottani projektoldalakat, hogy azok is lássák, akik nem regisztráltak, de megint csak biztatni tudok minden kötős-horgolóst, jöjjön, regeljen be, mert rengeteg minta, információ és inspiráció vár ott!:))

9 megjegyzés:

Abile írta...

Szépséges! Tényleg olyan, mint egy pillangó szárnya! Reméljük, hogy a jó idő is hamarosan beköszönt, hogy szárnyalhass benne. :o)

Barbaral írta...

Gyönyörű!
De ebben a 40 centis hóban valóban nem szabad hordani:)

Boldogság vár :) írta...

ÓÓÓÓ!!! Nagyon szépséges lett :)

Elinor17 írta...

Nagyon csini lett !!Szép napsütötte a színe .:)

enigma írta...

gyönyörű lett, Kata :)

martimez írta...

Nekem is nagyon tetszik.Csodás! Épp van pont öt ilyen gombolyagom, de én nem igazodok el az angol oldalakon :((
...és szerinted dagadt nők is hordhatnak ilyen "pillés" kendőcskét ? ...nem ciki ?

norono írta...

Jajajajaj de szép!!!

Bernadett írta...

Ez nagyon finom,nagyon szep.:)Gratula.:)

KicsiKató írta...

Köszönöm, lányok:)

Szerintem kendőt mindenki hordhat, sőt, vannak ápol-és-eltakar fazonok is (mondom én, aki legtöbbször fordítva hordom, a csücsök lóg elöl és a nyakamba gyűröm az egészet:)))

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails