2012. január 22., vasárnap

helyzetjelentés

Még decemberben fontam meg ezt az elrontottnak titulált sk festett Rikker gyapjút, hát amennyire nem tetszett szöszként, annál jobban bejön fonalként. Egyenetlen még mindig, igyekszem nem kiengedni az ujjaim közül nagyobb adag gyapjúdarabokat, de ezzel még meggyűlik a bajom. Az azért vigasztal, hogy ezek az egyenetlenségek baromi jól mutatnak megkötve:))
Aztán itt ez a másik festett, ezt még nyár végén pingáltam, hogy megfonjam kézi orsón. El is kezdtem, úgy 4 dekánál tartottam, mikor Guszti jött. Eddig a sarokban pihent, de hogy ne menjen az eddigi munka veszendőbe, a maradékot feldolgoztam rokkán. Na ez az igazi art fonal, vannak benne akkor kézzel font göbök, hogy csak na! :)))
Ő pedig egy egészen friss projekt. Eleve ezzel a szándékkal vettem tavaly nagyobb adag fekete és vörös gyapjút, beszereztem hozzá a kutyakefét is (köszi Adri az ötletért:))) és tegnap neki is láttam lazán összekártolni. Imááááádom!!!! Csupa tűz, szenvedély, vágy, Latin-Amerika, tüzes tequila... Hosszútávú projekt, összesen 35 dekányi lesz, ebből már 10-et kártoltam - fontam - összecérnáztam, nagyon várom, hogy beleköthessek. Ha összejön belőle annyi, egy Lace Cardi lesz a végzete.
Ti min ügyködtetek a héten?


9 megjegyzés:

Bejus70 írta...

Ó, ez a Bloody Mary valami álomszép! Megtaláltad a nevét, gratulálok!

Julcsi írta...

Hűha! Valaki nagyon virgonckodik!;)

Bernadett írta...

Gyonyoruek.:)

erzsó írta...

mindegyik pompás, de az elrontottnak titulált a személyes kedvencem :)

Barbaral írta...

Szuperek lettek!

Paat írta...

Aztaaaa! Nagyon megy már ez a fonás téma is! Én kisvakond autóját horgoltam...:) Nem ilyen impozáns, de hálás a megrendelő:)

Takács Éva írta...

Nagyon, nagyon ügyes vagy!!!

KicsiKató írta...

köszönöm:)))

Paat, azért autót horgolni se rossz dolog:))))

Verocs írta...

Titkos és szupertitkos meglepin dolgoztam :DDD

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails