2011. október 12., szerda

(kicsit elmaradt) blogajánló:)

Ne haragudjatok, pont emiatt szoktam minden levelet egyből megválaszolni, minden teendőt egyből elvégezni, mert ha egyszer elkezdek halogatni valamit, annak ilyen csúfos vége lesz. Ha véletlen kihagynék valakit, aki jelentkezett valamelyik meghirdetett blogajánlóra, megtenné, hogy belinkeli nekem a bejegyzést? Amint tudom, pótolom! :)

Csigaszabóságaim: ér azzal kezdeni, hogy nagyonnagyonnagyon tetszik nála minden? Most csak a legutolsó bejegyzéseket tudtam átfutni, de lementettem a blogot unalmas estékre, tuti vissza fogok nála olvasni, kreatív, letisztult, vidám... (tessen szíves beállítani a blogolvasót!!!:)

Zsizsegők: köt-varr-horgol, igazi rokonlélek, otthon is érzem magam a blogjában! :) Mondjuk a fagyitorta galád támadás volt ilyen későn, de hamar kárpótolt a nehézségekért a csipkekötéssel és hát a kindertojásos horgolt állatkák... Nagyon édesek! :)

Edit foltműhelye: nem újdonság számomra, elég rég olvasom, nyugodt szívvel ajánlom mindenkinek. Nem polihisztorkodik, így viszont legalább teljesen a foltvarrásra tud koncentrálni. Szeretem a blogját, ha nála járok, mindig feléled bennem a vágy, hogy anyagdarabokat apróra daraboljak, hogy aztán újra összevarrhassam:))

Varrományos: igazi, hagyományos varrós blog, a bejegyzések számát tekintve még oviskorú, ezért mindenképp menjetek át hozzá és biztassátok újabb bejegyzésekre (azzal úgyis jól jár a családja és a környezete, ha ellátja őket szebbnél szebb holmikkal!:)))

Buborékszer: jajjj. és megint csak jajjj. Nagyon szép, letisztult ékszerek, semmi eltúlzott csillivilli, semmi gyöngyhegyek, csak a lényeg, amit felvehetsz egy szimpla farmerhez is. Ráadásul varr is! Jó kis blog remek képekkel!!

Lányok, remélem nem haragszotok nagyon a sok várakozásért. Ha menő lennék és el tudnám adni magam, azt mondanám, csak gyűjtöttem számotokra a minél több olvasót, de inkább csak bocsánatot kérek:))))

6 megjegyzés:

tormacsillus írta...

wow:) nagyon köszönöm..

Editfolt írta...

Köszi az ajánlót, már azt hittem elfelejtettél!

csigaszabo írta...

Köszönöm az ajánlást, azt is, hogy jártál nálam, írok mailt, és mi az a blogolvasó? hogy én kit olvasok? (nem vagyok egy műszaki netovább :)

KicsiKató írta...

:))

Edit, dehogy, csak ilyen suta vagyok, ha halogatok valamit. :S

Csigaszabo, ha belépsz a blogodra, ott tervezés/modul hozzáadása/rendszeres olvasók. Ami nálam is itt van a jobb oldalon fent. Így az olvasó két kattintással tud követni:)

Varróka írta...

:)))) Jaj, de tetszett: oviskorú blog! Áhhh, még az anyaméhben van ez a kis blogocskám. Főleg mostanában, nyár óta nem hagytam bejegyzést!
De vagyok, és nagyon köszönöm az (ismételten) jó szavakat, az ajánlómat KicsiKató!!
Várlak Benneteket, mert hamarosan új dolgokkal jelentkezek! Nézzetek be Hozzám :))

Tündi írta...

:) Ha megkésve is (mostanában oly kevés időm van), de én is köszönöm az ajánlót. Már azon is meglepődtem, amikor láttam, hogy követsz (önbizalmam még nem sok van) és most, hogy idejutottam végre, hogy pótoljam lemaradt blogolvasásaimat, hát mit látnak szemeim :)...Köszi!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails