2011. szeptember 5., hétfő

új szerelem

Remélem, nem bánják a lányok, ha ezzel a képpel indítok. Ez kérem szépen egy tömegszerencsétlenség, előre megfontolt szándékkal elkövetett ötszörös fertőződés látható (illetve a vírusgazda és négy áldozata, az ötödik csak később érkezett). Na jó, mi akartuk, senki sem kényszerített. Némiképp vigasztal a tudat, hogy a., nem egyedül csináltam magamból hülyét - nézzétek a járókelők arcát:); b., nem ment olyan rosszul, hogy hülyének nézzenek; c., többed magammal estem új szerelembe.

Mert biza' egy hete gyapjúval fekszem és kelek, gyapjúszálak vannak körülöttem mindenhol, gyapjú az orsómon, most már feltekerve és egy karkötőbe belehorgolva, gyapjú a postán és rengeteg lelkesedés az ujjaimban.
Komolyan, olyan érzés ez, mintha hazataláltam volna. Nagyon köszönöm a fertőzést, Anett:)

A karkötő paraméterei:
pattern: Comet
size: teljes hossz: 24 cm (a 15 cm-es csuklómra)
yarn: az első kézzel fonott:)))
hook: 3 mm


9 megjegyzés:

Mázsa Viki írta...

Na mit mondtam? :) Ez szerelem! És egyhamar nem múlik! Bár nekem egyébk iskola/óvoda kezdések miatt a fonás most szünetel, de itt virít mellettem az orsó, jól esik ránézni!
Tök jó ez a karkötő!

Julcsi írta...

Én bele sem merek fogni, attól félek, engem is megfertőzne, mint benneteket. Az már nem férne bele az életembe. Így is erősen selejteznem kéne, de sajnos mindenhez ragaszkodom:)

Barbaral írta...

Hihihi:))))

KicsiKató írta...

:)))

Julcsy, nekem bevált az a módszer, hogy egyszerre csak egy kézműveskedésre koncentrálok és nem stresszelem magam a többi hatszáz miatt, ami épp pihen:))

Zandiflora írta...

Szuper!!! Nagyon örülök, hogy Te is elkaptad :))

Varga Gabi írta...

Te aztán igazi polihisztor vagy! A karkötő pedig nagyon bejövős! :)

muzsi írta...

ismerős ez a szerelem érzés, igaz nem az orsó iránt nekem. tegnap éjjel a párom felvert álmomból, kicsit zörgött, nem tudtam visszaaludni, mert a megrendelt, már megvett fonalak, a mostanában megtalált minták jártak a fejemben, rémes :D

Csipcsilla írta...

NEm ültem elég messze a vírusgazdától, úgyhogy az ötödik páciens is fertőzött lett:-D. Nem súlyos, de maradandó...
A hétvégén az ócskapiacon már egy motollával szemeztem ;-)
Még maradt egy pici gyapjúm, azt felpergetem, utána megfestem, és rendelek egy adag morzsolgatni valót:-D

Sofie írta...

Nagyon jó lett!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails