2011. június 15., szerda

blogajánló, vol. 11.

(remélem, nem bánjátok, hogy a terjedelmes körmondatok a mai posztból hiányoznak, a lényeg kiolvasható a cirádák nélkül is!:)

Ági: Gyönyörű gyöngyös blog... Tetszenek a színei, a formák, amiket használ, hogy nem csapong a kreatív energiája egyik kézművességből a másikba... Szép számmal nőnek ki a kezei közül az ékszerek (tán pont emiatt?:)

Adrus: Wow, ilyen blogcímmel nehéz mellélőni...:) Szintén ékszer, de egészen más, mint Ági vonala... Tetszik, hogy a sokaknál fellelhető formák és technikai megoldások mellett olyan egyediségek is vannak nála, mint a szélforgó... Hajrá, a gyurmás-gombékszeres világban (szerintem) muszáj erősíteni az egyediséget, hogy ne tűnjön el az ember munkája a süllyesztőben.

Amanda: Emlékszem, mikor rátaláltam, blogcím alapján egyből rendszeres olvasója lettem, ehhez képest mostanság csupa keresztszemest mutat, de ki bánja, ha azok ilyen szépek?:)) (Na jó, köteményből is akad szép számmal:))

Erika: Nem csak a varrományaiban lehet gyönyörködni, tanulni is lehet hozzá járni, hiszen időről időre megoszt valami szép újságot vagy hasznos tudnivalót. Az meg, hogy bemutatja a blogján a rendszeres olvasóit, csak hab a tortán:))

Aranka: (Mammka és akik még szeretik a madarakat, menjetek és nézzétek meg Aranka bannerjét!:) Csinos holmik születnek a kezei között (az applikált madarak különösen tetszenek) és olyan jó olvasni, hogy a megszerzett tudást nem tartogatja magának, a tapasztalatai olvasása közben fejlődhetünk is.

Menjetek, nézzetek körül, hátha akad ma is valami finom újdonság a bloglistátokra!:)

9 megjegyzés:

dióhéj írta...

teeee...nagykövet :)

Amanda írta...

Köszönöm a kedves szavakat! Jól van na, azért kötögetek is....

Ági írta...

köszönöm :) örülök, hogy tetszenek :)

Aranka írta...

Köszönöm szépen a kedves, melegszavú blogajánlót. Örülök, hogy tetszenek az applikált madarak.

Andicsek írta...

Kedves Kató! Jó hosszú választ írtam Neked nálam, de utál a blogspot, mert mindenképpen azt akarja, hogy csináljak másik blogot. Csináltam, de ott is ugyn ez a bibi. Szóval a cég nevét nem akartam leírni, de aztán úgy gondolom, hogy okoztak már nekünk annyi bosszúságot, meg anyagi veszteséget, hogy még is leírom: UPC. Egyébként nagyon tisztellek a blogmustra projekted miatt! Nagyon kevés embernek jut eszébe, hogy felhívja a figyelmet más emerek munkájára. meg egyáltalán az ahogy elismered mások munkáját és be is mutatod! igazán tiszteletre méltó vagy!:)

MrsYarnart írta...

sok szép dolgot láttam, jó ötlet, köszönöm a blogajánlót!

Banász Erika, ErikaStyle írta...

Köszönöm KicsiKató! Nagyon aranyos vagy! :))))

Adrus írta...

Köszönöm szépen KicsiKató a kedves ajánlást! Sok szép alkotást és hozzá rengeteg időt kívánok Neked! :)

Manna írta...

Ismételten nagyszerű a bloglista. Én csak ámulok-bámulok és persze irigykedem.
Kedves Kató neked pedig ezúton szeretnék köszönetet mondani. Igaz jó pár hónapja szerepeltem az egyik ilyen ajánlódban de azóta időhiány vagy feledékenység miatt a köszönetem elmaradt.

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails