2011. március 29., kedd

blogajánlók:) vol. 3.

Következzen az újabb trió:

Zsuzska blogja már erős helyzetelőnnyel indít: aminek az url-jében szerepel együtt a patchwork és táska szó, az már csak jó lehet, nm igaz, kedves táskafüggő barátosnéim? ;) Nem is okoz csalódást, de nem csak táskákat varr! Köszönjetek be hozzá:)

Hencsilli horgol is, varr is, köt is és még megannyi kézműves ágat művel, rokon lélek:), de amibe első látásra beleszerettem, az a tehene. Csúúúúúcs:)))

Hanga blogja nem kifejezetten és csak kreatív blog, bőven szó esik benne mindenféle gondolatairól és családi történéseiről, ennek különösen örülök. Szeretek kukkolni a szó nemesebbik értelmében, szeretem tudni, milyenek az emberek, mik foglalkoztatják. Persze örülök és a fotóblognak is, de ez azért más. Kukkoljatok egy kicsit ti is nála:)) (fogyókúrázók pedig ne kattintsanak ide! Ugye??! Én megmondtam!) ;)

És a mai ráadás: Cherry, akinek a neve nem újdonság számomra, hisz az őskeresztszemes korszakomból még az nlc fórumáról ismerem. Ő is polihisztor, köt, varr, hímez... Nem is akármilyen szinten. Türkiz-barna rajongók, nézzétek meg pl. ezt!!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails