2010. december 16., csütörtök

haladjunk a korral!

Úgy döntöttem, kihasználom az internet-adta lehetőségeket, ha már úgyis a fél életemet a számítógép előtt töltöm. Egyelőre a következő újításokat vezettem be:
- új sablon, naná, a változatosság gyönyörködtet:)
- létrehoztam a facebook-on egy 'rajongói' oldalt, elérhetőségét itt, jobb oldalon találjátok. Mindenképp szeretnék majd give away-eket tartani a fb-on is, úgyhogy akinek van felhasználói fiókja, ne habozzon, lájkoljon bátran:)
- szintén a facebook-hoz kapcsolódóan az egyes bejegyzéseket is lehet lájkolni (amennyire igyekszem kerülni a gagyi nyelvújító elemeket, erre a lájkolásra nem tudok jobbat, mégse mondhatom mindig, hogy fejezd ki a tetszésedet klikkeléssel...:)
- a twittert hanyagoltam eddig, de aki kíváncsi a "művek születési körülményeire", kedvenc receptjeimre, a kiskutyafülére is és van twitter fiókja, ott szintén tud csatlakozni a KicsiKató-őrülethez... Mert lelkes vagyok, tele energiával és ihlettel, tű és cérna is van elég, hát kezdődhet a krea-őrület:))))


7 megjegyzés:

Julcsi írta...

Na, ezt már szeretem! Éljen:))))

KicsiKató írta...

Húúú, ide is be kellene telepítenem egy like gombot...:))

Gabella írta...

Lájkolás váááá! Kedveld te is... Hát, ez se sokkal jobb! Én egyelőre nem lájkolok, sehol, bocsi, nem ellened irányul!

Az új sablon tetszik!

KicsiKató írta...

Jó, semmi baj:) Én most sodródom az árral, aztán egyszer - magamat ismerve - megkapaszkodok egy faágban és lázadok a tömeg ellen:)

Azért a kariajit és hasonszőrű társait még nem építettem be a szókincsembe...:)

ccsigaház írta...

Én lájkolnálak, de már napok óta keresem, hogy hol is vagy...megboloncult a facem...küldesz még egy meghívót?
kariaji? az meg mi?

KicsiKató írta...

Azt elöljáróban hozzátenném, hogy az aji szót először az akkor úgy hatvanévkörüli főnöknőmtől hallottam:) - kariaji=karácsonyi ajándék. :))

lomaquilt írta...

Lassan szótár kell, hogy megértselek. Tudom, hogy bizonyos dolgokban a számitástechnikában lemaradtam, de helyette varrok!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails