2010. március 16., kedd

horgolásra fel!

Mivel sikeresen elaludtam a nyakam hétfő reggelre, fél nap csak lézengtem a fájdalomtól, semmit se tudtam csinálni. A tervezett varrnivalót félretettem és elővettem a horgolós kosárkám. A horgo-blogról már rég gyűjtögettem a kipróbálásra ítélt projekteket, hát most eljött az idő.
Well, I had terrible pain in my neck yesterday, half day I just walked up and down in the house, I couldn't really do anything. So I put away the sewing machine and brought out the crochet basket. I was collecting the projects from a Hungarian crochet-together blog for a while, it was time to try them.

Annás szívével kezdtem, ami tökéletes volt első sikerélménynek. Követhető volt a rajz, de mankónak még ott volt a leírás, szóval megalapozta a jó kedvem:)
I started with this heart, it was perfect for the first good experience. The pic was good, but there was the description to help me, so it made me smile:)


Aztán következett ez a kisvirág, ami első látásra könnyűnek tűnt, de kezdő mivoltomhoz mérten jó kis melós darab lett. De (!!!) sikerült ez is.
Than came this flower, which seemed to be easy, but took a time for a beginner like me. But I could do it!

Felbátorodtam és nekifogtam Annás hatszögének. Még melósabb, szerencsére a leírás nemcsak profi, de kedves és vicces is volt, átlendített a holtpontokon. Jelentem, ez is ment!
I became brave and started to crochet Annás's hexagon. It's more difficult, but fortunately description was not just professional, but quiet funny and nice, so helped me though the dead points. And I could crochet this too!


És annak rendje-módja szerint kaptam egy kis figyelmeztetést, hogy ne szálljak el egyből magamtól:)) Nagyképűen azt mondhatnám, talán ez is ment volna, de sajnos vastagabb fonallal kezdtem a közepét és aztán már sehogy se akart stimmelni. Persze erre kb. egy órás meló után jöttem csak rá:)))) Nem adom fel, ezt a blokkot muszáj kipróbálnom még a héten.
And than - of yourse - I was noticed to be more modest:)) Maybe I would be able to crochet this one too, but I started with thicker wool and than couldn't finish it. But I won't give up, love this block.

Összegezve: sikeresen megfertőződtem:))))
First and last: I'm infected by crochet:)))


7 megjegyzés:

Julcsi írta...

:) Az utolsót már én is megcsináltam, az lesz az egyik, amit a takaró-projekthez küldök:)

KicsiKató írta...

Csak hogy legyen összehasonlítási alapom: neked kb. mennyi idő alatt van meg egy ilyen blokk?:))

Karina írta...

Örülök, hogy megfertőződtél, legyen benne továbbra is sok örömed!

Kalex © írta...

Öszintén mondom, hogy nagyon ügyes vagy "kezdő" létedre!!!
És örülök hogy Te is megfertőződtél a horgolással... velem is ez történ pár hete... :O)

eli írta...

Huuu de ugyes vagy...nem is ugy horgolsz mind egy kezdo! Szuper. Az utolso kockanak a leirasat esetleg megkaphatnam?:-)

Ibcsy írta...

Tetszenek a horgolásaid. Vicces, hogy én is pont ugyanezeket horgoltam meg. Sőt a kisvirágot ráadásul ugyanolyan színből:-)

Teca írta...

:)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails