2010. március 17., szerda

az lsz nem erp!

... ezt mantrázom órák óta, mióta a többedik bontás után megtaláltam a hiba forrását:)) Sikerült:)))
I've repeated special crochet words for some hours, since I've found the mistake in my block. But it's done:)Közben némi bűntudattal azon merengek, két órás horgolás eléget-e annyi kalóriát, mint fél óra capoeira aerobic? Merthogy együtt (még) nem megy a kettő:))
Meanwhile I'm trying to figure out, does two hours crochet burn as many calories as half-an-hour capoeira aerobic? Bacause I cannot do these together at the same time (yet) :)Csillától napfényes díjat kaptam, nagyon köszönöm!!! Akiknek most tovább szeretném adni: Ibcsy, Julcsy, Zazi, Annás, Jandó és Kalex. Nem zargatom őket, továbbadni sem kell, ha erre járnak, megtalálják. Aki tudja, mi a közös ötükben, az kap egy virtuális piros pontot:)
I got a sunny award from Csilla, thanks a lot!!! I'd like to ive it though to Ibcsy, Julcsy, Zazi, Annás, Jandó and Kalex. If you know what is the sim ilarity in them, you'll get a virtual A:)


7 megjegyzés:

Amelie írta...

Gratulálok a díjhoz, és kitartást a szemek megkülönböztetéséhez. ^^ Nekem még írásos formában nem megy, csak videó segítségével "tudok" horgolni. :):)
És a közös, lássuk csak. Hm..., a Horgo-blog? :D És szép munka, a blokk színei meleg nyári éjszakákra emlékeztetnek. :)

Ibcsy írta...

Köszönöm szépen a díjat:-) Nagyon szép lett az új horgolmány, gratulálok a sikerhez. Annyira tetszik. Ha hétvégén lesz időm, meg is próbálkozom vele:-))))))

Zazálea írta...

Édes bogaram, ez a horgolás még teljes koncentráció mellett sem sikerül, nemhogy capoeira mellett/közben. Nekem, Neked nem sok idő, meglásd!
A díjat... köszönöm. :o))

Kalex © írta...

Köszönöm a díjat, és azt is hogy gondoltál Rám! Kedves vagy Katókám! :o)
Talán az a közös az ötünkben hogy az nem is öt, hanem hat emberke! :D
Na a tréfát félretéve, nem tudom, talán mindannyian kreatívak vagyunk!

martimez írta...

Én is akarok ilyeneket, (honnan csinálod?)

eli írta...

Nezz be hozzam:-D

Délka írta...

Írtam tegnap emailt szitakötő ügyben, megkaptad?

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails