2009. június 3., szerda

200:)

Ez a hétvége inkább a társas kapcsolatok ápolásáról szólt, semmint a varrógépről, de egyáltalán nem bánom. Két este is nagyon későn értem haza, úgyhogy sokáig húztam a lóbőrt délelőttönként. Mutatok egy képet, Bütyök is nagyon fáradt volt, azt se bánta, hogy csak ennyi hely jut neki anyu mellett a fotelben:)

I prefered meeting friends than sewing this weekend. I came home too late in two nights so I slept a lot in the mornings. I show you a picture, our dog was sleepy too, he didn’t mind he has to share the place with my mother:)
Azért sikerült varrni is, ezt a táskát már rég megrendelték, a forma, a virágminta és a pasztell színvilág adott volt, hát ez lett belőle. A virágcsokor kaspója valójában egy kulcstartó zseb (szintén kívánságra), egy zsugorka madárka őrzi a fontos kulcsokat.

I could sew too, this bag was a former order. The vase is an outer pocket with a polyshrink button.Még pénteken megérkezett a Kricsártól nyert karkötőm, kaptam hozzá egy meglepi fülbevalót és egy másik füldíszt is. Nagyon tetszenek, köszönöm szépen! Felhívnám figyelmeteket a profizmus eme fétisére: saját ékszeres doboz. Hát igen…:)

My bracelet arrived from Kricsár on Friday, I also got two earrings too. I really love them! And look at it – she has her own jewellery box…


ps.: A konyhában sorakoznak a cukormentes eperlekvárok, épp "sárgakönyves" dalokat énekelgetek az ősrégi kazettáimat hallgatva, ez a 200. bejegyzésem és már itthonról írok, a saját netemet használva. Szép nap ez a mai:))

14 megjegyzés:

Mamis írta...

Látom nem unatkoztál ezen a hétvégén sem!
Jó lett a táska!

bruercsi írta...

1. Édes a kutyus, imádom őket!!!
2. Nagyon ötletes, kedves a táska.
3. Nem semmik ezek az ékszerek, na és a doboz, tényleg profizmusra utal!

Naturita írta...

A kutya teljesen levett a lábamról :o)))

Kalex írta...

Hát ez a kis Bütyök nagyon aranyos! :o) Na persze a táska is szép lett, meg használd egészséggel az ékszereket... de Bütyök viszi a prímet!!! :o)

Kalex írta...

Ja és gratula a 200.-ik bejegyzésedhez! Csak így tovább!!! :o)

Abile írta...

Gratulálok a 200. bejegyzésedhez! Gyönyörű ékszereket kaptál! További szép napot Neked!

Ahama írta...

Grat a jubileumhoz!
(most tartok a felénél :) )

mmama írta...

Minden gyönyörű , de a kutyustól
el olvadtam.

Ibcsy írta...

A kutyus tündéri, a táska profi:-) Gratula az ékszerekhez, és a 200. bejegyzéshez! Remélem még sokszor 200-at olvashatunk Tőled!!

KicsiKató írta...

Aranyosak vagytok:) Bütyök különösen örült a dicséreteknek:)))

Csilla írta...

Gratula a 200. bejegyzéshez, még sokszor ennyit kívánok! Nagyon tetszik a táska tüzése, olyan kis finom nőcis táska lett.

viru írta...

Bütyök... annyira aranyos! Látszik rajta, hogy egy jellem! :)

Esetleg mailben elkérhetném az eperlekvár befőzési receptjét? Persze csak ha nem túl nagy gond. Köszönöm szépen!

viru írta...

Jaj, bocsánat, "davir" voltam, csak az a másik felhasználónevemmel léptem be.

bubi írta...

Szia!
csatlakozom az előttem szólókhoz, és kérdeznék is: Azokat a virágocskákat (alsó részre gondolok) sima varrógéppel varrtad? Lehet ilyet egy mezei varrógéppel? Hogy lehet megtanulni?
:o)bubi

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails