2009. április 29., szerda

annyira sajnálom!!!

Sofie iménti nagyon kedves és toleráns bejegyzése döbbentett rá, hogy - bár fogalmam sincs, hogyan és nagyon röstellem - kimaradtak nevek az előző sorsolásból. Nem akartam se diszkriminálni, sem elbutáskodni a dolgot, elképzelésem sincs, hogy maradtak ki. Hogy kissé kárpótoljalak benneteket, a kibővített - remélem most már teljes - névsorral tartottam két újabb sorsolást, a két nyertesnek pedig június hónapban juttatnék egy kis apró KicsiKatóságot (a május már így is gyomorszűkítően fullos és stresszes...). Jóóó lesz így?
Szóval, a névsor:
1. zazálea írta... 2. Bea írta... 3. Szömörce írta... 4. Ágó írta... 5. Mamis írta... 6. Tigrislilijom írta... 7. Csilla írta... 8. martimez írta... 9. Zsuzsi írta... 10. Kalex írta... 11. Kalex írta... 12. mammka írta... 13. Körmi írta... 14. leda írta... 15. Cicvarek írta... 16. Zsuzsi írta... 17. Maria írta... 18. FKriszti írta... 19. Erzsébet írta... 20. Dóri írta... 21. Dia írta... 22. Laurendilla írta... 23. bruercsi írta... 24. Abile írta... 25. hortenzita írta... 26. SILERIKA írta... 27. gubike írta... 28. Sofie írta... 29. Ida írta... 30. altair

A nyertesek pedig: Csilla és Abile!

Remélem elfogadjátok őszinte megbánásomat, nem direkt volt...!


8 megjegyzés:

bruercsi írta...

Katókám! Csak az téved, aki dolgozik. Ne bánkódj! Benned a legcsekélyebb jele sincs a rossz indulatnak! Ezt mindenki tudja, aki idejár!!!!!!!!

Dia írta...

Kató!
Szerintem nem kell bánkódnod, teljesen korrektül jártál el, és nagyon szerencsések a nyertesek! :-)

Dia írta...

Kató!
Szerintem nem kell bánkódnod, teljesen korrektül jártál el, és nagyon szerencsések a nyertesek! :-)

Csilla írta...

Én észre sem vettem a bakit. Nem is hiszed mennyire örülök a meglepinek. Nem túl gyakran áll mellém a szerencse. Jaj, de szuper :o) Itt ugrándozok örömömben. Köszi, köszi

Szömörce írta...

Én is sajnálom, de ez így igazságos.

Kalex írta...

Hát nekem sem tűnt fel a baki, és az meg végképp nem gondolnám, hogy szándékosan maradt el pár név... szóval a szerencséseknek ismét gratula!!! KicsiKatóságnak biztos mindenki örül!!! Így már 3an kapnak szépséget! :o)

Abile írta...

Én sem vettem észre, de most nagyon örülök...!! Nagyon köszönöm, hogy én is megajándékozott lehetek!

KicsiKató írta...

Köszönöm!!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails