2008. október 18., szombat

Itt az ősz, igazán, valójában...

Már rég szerettem volna valami kifejezetten foltosat és az sk festett anyagokat is használni akartam már – tegnap délután egymásra talált a két ötlet, megfűszereztem egy kis Gézás hímzéssel és ez az őszi ajtódísz lett belőle. Sajnos a szabad gépi tűzésnél akadtak problémáim, így későn vettem észre, hogy az egyik levél erezete lemaradt, de sebaj, ő már így marad.
I’ve wanted to sew something really quilty and to use my hand-dyed fabrics – yesterday afternoon these plans found each other, I added some machine embroidery to them and these items turned into this autumn door-hanging. Unfortunately I had some problems with free motion quilting, so I noticed too late that one of the leaves is scanty a little bit. But never mind, it stays.

7 megjegyzés:

Zsuzsi írta...

Nagyon tetszik a tűzés!

patchwork40 írta...

Hát, kérlek szépen, bennem egy szabad gépi tűzést csodálattal vegyes irigységgel bámuló egyénre "akadtál", nagyon tetszik... Éppen most írtam arról, valaki nem tudna- e nekem ebben a varrásban tanácsot adni... úgy látom, neked már nagyon megy, lehet kérdezni? (Éjfél felé írtam a blogomra egy jó kis kesergőt erről, csak azért mondom... ) :((

Ibcsy írta...

Szuper lett. Kezdem tőled irigyelni ezt a Gézát ;-)

Naomi írta...

Drága foltozós-blogoló vagy blogoló-foltozós barátném!

Ez az ajtódísz úgy jó, ahogy van!!! Gyönyörű a tűzése, nagyon jók a színei...az az árválkodó levélke pedig kifejezetten büszke rá, hogy más, mint a többi!!! :o)
Nagyon ügyes vagy!!!


Tettem fel új képet a hátizsák csizmájáról, köszike az észrevételd, igazad volt...kukkancsd meg!

Szera írta...

Kipécéztelek:) Nézz be a blogomba!

Szömörce írta...

Kipécéztelek :)

Mamis írta...

ÉN IS!!!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails