2008. szeptember 29., hétfő

engem is elkapott a láz

... az, amelyikben átöltöztetjük a blogunkat. Az maga a csoda, hogy ez nekem sikerült. Gőzöm nincs erről az egészről, de Pamina útmutatása alapján sikerült. Egy-két óra szöszmötölés után pedig már sikerül felismerni a sablon egyes részeinek nevét is. Köszönöm, Pamina, html-Istennő vagy:)))
ps: csak azt nem értem, mikor megnyílik a blog, egy pillanatra mért az alapsablon látszódik? Ez normális?

7 megjegyzés:

Zsuzsi írta...

Ó, nagyon örülök, hogy sikerült hasznosítani, csinos lettél.
Ps: normális.

Bea írta...

Jó lettél nagyon!

Mamis írta...

SZUPER LETT!!!Nagyon tetszik!

mammka írta...

Ügyes vagy!!!nekem még 1x át kell rágnom az útmutatást és időt rabolni valahonnan!!!!Haragban vagyok az idővel....túl kevés.

KicsiKató írta...

Igen mammka, ehhez rendesen kell idő... Nekem tegnap este legalább két vagy három órám ráment, először kell találni egy neked tetsző sablont és mindegyikben más-más neve van az egyes elemekhez, azokat meg kellett találnom, kipróbálgatni, melyik név melyik részt takarja. Arról nem is beszélve, mire az ember megfelelő háttereket talál... De klassz játék és ha egyszer felirogatod, mi micsoda az aktuális sablonon, könnyen lehet akár évszakonként változtatni.

Abile írta...

Nagyon csinos az új "ruhád". Sajnos nálam nem működik!! Ha a cimkékből próbálok valamit választani, azt írja, hogy egyetlen beírás sem felel meg a keresési feltételeknek. :o((

Ibcsy írta...

Ügyes vagy, nagyon jó lett. Különösen tetszik a katica:-)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails