2008. június 18., szerda

Megérkezett a posta!!!

És nézzétek, mit hozott a postás bácsi: megjött a rendelésem, csodás új anyagok a Passzió meridától!!! Hű, nagyon tetszenek:))))

I got these new fabrics today from the Passzió merida webshop!!! I love them:)))

14 megjegyzés:

Kötéltáncos írta...

Tényleg nagyon szépek. :o)

Alig várom látni a táskákat belőlük. :o)

És méterenként 2-300 Ft-tal olcsóbbak, mint nálunk az utca végén a méteráruboltban. Jó pár általad választott mintából és is vásároltam itt, de 800 Ft-tól kezdődött métere... :o(

baboo írta...

Csodaszépek az új anyagaid! képzeld, a postás nekem tegnap hozta meg őket és még így postaköltséggel is igazán nagyon megérte!
Már el is készítettem tesómnak azt a táskát, aminél kommentet hagytam, hamarosan képet is teszek fel róla a blogomba, ha meg szeretnéd kukkantani :)
Szóval köszi az ötletet!!

KicsiKató írta...

Hát, én csak az olcsóbbakból vettem, ezeknek nagyon örülök, de láttam olyan anyagot is, amit pár hete feleannyiért vettem a helyi méteráruban. De hát figyelni kell az árakat, ha muszáj:)))

Mindenféleképp meg fogom kukkolni a táskád, baboo, kíváncsi vagyok, milyen anyagot választottál!!!

Összegzésképpen azért le kell szögeznem, nagy kincs ez a netes bolt, mert itt Kecskeméten közel-távol nincs kimondottan foltos üzlet, csak csipegetni lehet a különféle méterárukból. Viszont azt is imádom:)))

Naomi írta...

Ez igen, Kató! Csodás anyagokat válogattál össze, már alig várom, hogy láthassam a belőlük született szépségeket!!! :D

Ui: A "kincsesbányád" címét pedig elmentettem!!! Lehet, hogy este már szemezgetek belőlük! :D

Kötéltáncos írta...

Régen furdalja az oldalamat, hogy ki mennyit szokott venni egy-egy szép anyagból, ha csak gyüjtögeti, de nincs célja vele.

Én felváltva 1 és 1,5 métert.

Ha te se konkrét céllal vetted, mennyit veszel egy mintából - meg szabad kérdezni?

Ibcsy írta...

Gyönyörűek az új anyagaid! Bár én egy kicsit előnyben vagyok, mert szinte mindennap bemegyek ebbe a boltba. Így sajnos elég sokat el is költök:-(. Már nagyon várom, hogy lássam, mit alkottál belőlük!!

KicsiKató írta...

Naomi, hogy te ezt még nem ismerted? No, akkor gondolom majd te is rendelsz onnan egy-két dolgot. És Ibcsy, meg tudlak érteni, ma is bementem "csak úgy" egy méteráruba és szatyorral jöttem haza:)))) Mondjuk nincs is semmi más, amire nagyon költenék, úgyhogy ez most még belefér:)

Hú, én annyi anyagot már nem merek venni. Fél métereket, illetve negyven centiket vásárolok, ez elég táskához és ami a lényeg, hogy nem is foglal nagy helyet. Mert a hellyel bajban vagyok - szeretem az újrahasznosított anyagokat és hát hatalmas mennyiséget spájzoltam be. A kétévnyi méteráru-eladós(s:)ágom eredményéről nem is beszélve...

Augusztusban építünk egy másik tárolót, ahova átköltözik anyukám a cuccaival, ha enyém lesz a mostani, majd fényképezem a készletet:)) Most úgy 6-10 zsák van és 7 nagy doboz minimum:))))

Naomi írta...

Szió Kató!
Ugye nem haragszol, ha a kérdezek Tőled valamit a takaróm tűzéséről?
Amikor már hátlapoztam, szedvicseltem, hogyan tűzzem? Szerintem az átlókat folyamatosan a sorokon át kellene tűzni! Nem soronként! Jól gondolom, ugye? Javíts ki kérlek, ha mégse! Köszike előre is!!!
...bocsi mégegyszer, ha a blogodon kérdeztem Tőled! :D

Zsuzsi írta...

Hát nem apróztad el :) jól bevásároltál!

KicsiKató írta...

Ne viccelj, Naomi! Kérdezni bármit, bárhol, bármikor:) Ezt úgy is sűrűbben olvasom:))

Öööö, nem tudom, jól értem-e a kérdésedet, de ha az a kérdés, hogy a tajkaró sgeyik szélétől kiindulva folyamatosan tűzd-e az átlót a takaró másik széléig és nem soronként megállva és elvarrva, akkor szerintem is ez a célszerűbb. Egyébként kíváncsi vagyok, hogy fogsz boldogulni vele, nekem a tűzés még a kicsi dolgoknál is gyengus, nem hogy egy ekkora takarónál... Szorítok:))))

KicsiKató írta...

No igen, Zsuzsi, már halogattam egy ideje, hogy egyben tudjak nagyobb adagot venni a postaköltség miatt:)) Jó kifogás sose rossz, igaz?:)))))))

Elizaniko írta...

Anyagot nálam is tudnál rendelni !
Mintákból.

KicsiKató írta...

Anikó, ezt az infót elraktározom:)))

Ami - Foltosdolgok írta...

Csodaszépek az anyagok, Kató! Imádom az ilyen képeket, ahol együtt van ennyi gyönyörűség! Hátha még az én szekrényemben lenne! ;-)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails