2008. június 20., péntek

Ismét itt egy sikeres újrahasznosítás: kérésre született meg egy kiszuperált ingből ez a táskácska, ahol a hímzést, a mellzsebet és az eredeti címkét is sikerült beleágyazni a táskába.

Here's another successful recycling: this bag is made from a used shirt, I could reuse the embroidery, the pocket and the original label too. It's for a custom.

Sokan megmutatták mostanában, hol varrnak, hát íme az enyém. Bár nem sarok, mert jobbról még van mellettem egy komód, de szeretek itt dolgozni, nagyon világos (délelőtt túlzottan is:))

Many of us has shown their own place where they can sew, here's mine. Although it's not a corner, but I love working here, it's so bright (in the forenoons very-very bright:))

És dokumentálnom kell a legújabb goblenem kezdetét is, felfeszítettem a keretre, a legtöbb fonal már beszerezve, terveim szerint karácsonyra készen lesz. 40x55 cm, egy szentesi festő, Szamosközi Antal festménye nyomán ültették át goblenre.

And I must document my last tapestry's beginning, I broke it open, most of the wools are got, I hope it will be finished till this Christmas. 40x55 cm, made by Szamosközi's painting. He lives in Szentes, Hungary.

Ilyen lesz, ha kész lesz (kicsit tompább színekkel):

It'll be like this, if it will be done (not with so strong colours):


11 megjegyzés:

Mamis írta...

Hűűű!
Na ez nem semmi.Az én goblenem/kb 2 éve elkezdve/szerintem valamelyik karácsonyra lesz kész!De ez gyönyörű lesz!

Mamis írta...

Egy kérdés.A táskára a hímzést te készítetted?

KicsiKató írta...

Áááá, nekem nincs ám olyan klassz hímzőgépem, mint egyeseknek...:)))

Az ingen volt, ezért kaptam a megbízást, hogy a hímzés megmaradjon.

Ibcsy írta...

Szép lesz a gobelined. Nekem kettő is van elkezdve:-)) Bár sokan leszólják, én szeretem őket. Csatlakozom az előttem szólóhoz: vmelyik karácsonyra remélem kész lesz.

Ibcsy írta...

Ja, tetszik a táskád.

Mamis írta...

Értettem ám!!!

Jodz írta...

Hi, I love the bag. You are very creative and I love looking at your blog.

bruer írta...

Hát a táska valami SZUPER! Naagyon jópofa, a lányom mit nem adna érte! A gobelined nem lesz egyszerű menet, látom kézi festésű és aprólékos, sok kis huncut ívvel, De hát az ember keresi folyton a kihívásokat! Sok sikert!!

KicsiKató írta...

Thanks a lot!!! Welcome here:))

Hát igen, nemrég fejeztem be két kézi festésűt, fele ekkorák voltak, viszont arcképek. Azt gondoltam, egy csokor virág igazi felüdülés lesz:)))

mmama írta...

Ez a goblein már most gyönyörűűűű !
Ha igy haladsz tényleg kész lesz
karácsonyra, de könyörgöm, el ne ajándékozd !

KicsiKató írta...

Köszönöm Exi:) De ez már anyukám ajándéka, biztosan az övé lesz.

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails