2008. május 18., vasárnap

füstöl a gyárkémény...

... dolgoznak a táskagyárban:)))

Ma nagyon jót dolgoztunk Gizivel, két darabbal is elkészültünk, egy pedig kiszabva vár a következő szabadnapomra.

Ez a lila köténytáska egy korábbi megrendelő-barátnőm nagymamájának készült, akinek állítólag nagyon megtetszett ez és szeretett volna egyet magának is. A lila a kedvenc színe, hááááát, olyan igazi lilát nem találtam, de talán ennek a sötét padlizsán-világos orgona összeállításnak is örülni fog. :)

We had a lovely working day together with Gizi, two custom-bags are finished, another one (in peaces) is waiting for my next day off.
This purple one is for my friend's grandma, who saw this and wanted another one for herself. Her favourite colour is purple, well, I didn't find a REAL purple, but I hope she will like this one too. :)Ez pedig egy másik megrendelés eredménye, a kikötés csak a színre és a formára vonatkozott, ez lett belőle. A legjobban az érdekelne, a két rész összevarrására van-e valami trükk, amire még nem jöttem rá, ugyanis én nagyon szenvedek vele (és ez sajnos meg is látszik a varrásvonalon).
This is another order, I had to use this shape and colour. I'd like to know the tips of the two pieces' stitching-together, because it's so sticky for me and unfortunately it can be seen on the sewing line:(


10 megjegyzés:

Kicsoda írta...

A padlizsan nagyon jo lett, szerintem ebben mar nagyon profi vagy, szepek a szinek, finom a disztuzes!!

Zsuzsi írta...

Már megint klasszak lettek, már megint.
Amúgy meg a te bűnöd, hogy én is ,,bagaholic" lettem :P

KicsiKató írta...

Azt hiszitek, jó vagyok benne? Tegnap már majdnem készre varrtam, mire rájöttem, hogy rossz oldalakat varrtam össze a tetején:))))) Vagy fél órán keresztül bontottam:)))

Viszont arra is rájöttem, egyszerűbb, ha első lépésben összevarrjuk a tetejét az aljával és csak utána varrogatjuk össze a felső részeket.

Zsuzsi, most írjam, hogy szánom-bánom...? Neeeeeem, örülök a függőségednek, engem is inspirálsz:)))

Mamis írta...

Profi a munka!Profi a KÉSZÍTŐ!

KicsiKató írta...

Jajjjjj, de aranyos vagy, Mamis, köszi:))) És ha tudnátok, hány órán át retusáltam a fotókat...:))))))))

enigma írta...

nagyon szép mindkettő:)

hortenzita írta...

Az én tulipános táskám úgy készült, hogy először összevarrtam a két fél táskát a ferdepántok árkában (pont fedte egymást a kettő), majd a 3 rétegnyi, készre tűzött, elipszis alakú alapra rámértem, azt méretre vágtam, hozzávarrtam a kész táskához és ferdepánttal eltisztáztam.

Ibcsy írta...

Gyönyörűek a táskáid, mint mindig!! A lila sznnűbe, pedig egyszerűen beleszerettem:-))

KicsiKató írta...

Köszönöm a dicséreteket és a tippeket! Ha minden igaz, vasárnap este már a tulajdonosához kerül, izgulok, sikerült-e ismeretlenül örömet szereznem neki:))

Muddling Through írta...

Your bags are beautiful!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails