2008. január 20., vasárnap

Süt a Nap, nehogy szomorú légy...

Jóóóóó képeket tudok mutogatni, ugye??? Most ne is a hétvégi kreatív termést nézzétek elsősorban, hanem a napfényt!!! Sokheti szürkeség és köd után végre napos az idő!

Tegnap este gyurmáztam egy kicsit, itt vannak a végeredmények. A rózsás gombostűnek még csak most mertem nekifogni, pedig nagyon aranyos, biztosan készíteni fogok még jópárat (elég sokat gombostűzök, már megszerettem és csak néha szúrkálom meg az ujjaimat).

Ma délelőtt pedig (mivel szörnyűséges helyzet állt elő – nem volt net:))) előbb olvastam egy pár órát (Lázár Ervin Naplóját), utána pedig nekiálltam egy rég kiszabott kézitáskának. Az első kör alakú. Mindig viszolyogtam a kör alakú tatyóktól és ki kellett próbálnom, miért. Azért igyekeztem nem szokványos darabot gyártani (ezért a szélesebb és nem egyenesen rávarrt fülek). Nem tudom. Szoknom kell még. De nem hiszem, hogy nagy barátokká válunk egyhamar…I can show goooooood pictures, can’t I??? Now don’t look at the crafts at first, but the sunshine!!! At long last it’s shining after a long period of fog and monotony!

Yesterday evening I played a little bit with the clay, here are the results. I’ve never tried to make roses for the pins, however it’s very cute, sure I will make some in the future (I’m using the pins often, I like it and just rarely hurt my fingers).

This morning (because it was a horrible situation – no internet:))) I was reading for a few hours and than started to sew a bag which was already cut out. The first circle-shaped one. I’ve always loathed of them and had to try why. Tried to sew not conventional bag (that is why the broader strap). I don’t know. Have to get used to it. But I don’t think we become friends soon.

3 megjegyzés:

Ági írta...

nagyon cukik a gombok is, meg a kis kaktuszos tűpárna is nagyon tetszik! most akadtam rá a honlapodra, és ugyan még csak kezdő varrogató vagyok, de nagyon tetszenek az ötleteid!! a gombokat hogy csinálod, hogy ilyen szép formájuk van? és ha egyszer majd sok időd lesz, megtennéd, hogy felteszed a kis kaktusznak a keresztszemes mintáját? szeretném megcsinálni a nagyimnak. előre is köszönöm! üdv: Ági

KicsiKató írta...

Szia Ági, köszi a dicsérő sorokat!

Mivel a szabadkézi rajzolásban béna vagyok, apró mintákat kerestem a neten, kinyomtattam, körbevágtam őket és a vékonyra kinyújtott gyurmára téve kiszabtam. Belekarcoltam a fő vonalakat és kisütöttem, utána festettem őket.

A kaktusz már jó rég készült, de ha megvan még a mintája, elküldöm neked (nem tudom, mikor lesz rá időm, de kitartás:)), csak írd meg a mailcímed!

És ha tudok valamiben segíteni, írj bátran:)

KicsiKató

ági írta...

nagyon hálás vagyok a részletes útmutatásért, és azt hiszem, neki is veselkedem a gombocskáknak meg egyéb kis figuráknak! klassz ötlet ez a gyurma-dolog :)

a címem pedig a mintához:
agi_nagy@vipmail.hu

és megint csak köszönöm szépen!
Ági

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails