2015. november 2., hétfő

őszi szerelmek

Kedves lányok-asszonyok! Ugye ti is ismeritek az érzést, mikor állunk a(z egyébként meglehetősen zsúfolt) szekrény előtt és lemondóan sóhajtunk, hogy nincs egy táskám/ruhám/cipőm stbstb... Az  a helyzet, hogy ugyanez igaz a hímzővászonra, a kötőfonalra, a patchwork alapanyagra és bizony az sk fonalra is. 

Lemondó sóhajjal vettem sorra a KicsiKató fonalakat és kicsinek tűnt a kupac. Nagyon picinek. A szememmel láttam, hogy akad azért jó pár gombolyag, de a szem sokszor csal, ugye?! 

Így hát feltúrtam a gyapjúkészleteket és előkészítettem a téli muníciót. Hogy biztosra menjek, előszedtem a festetlen alapanyagokat is:))))

És hogy ne csak a levegőbe beszéljek, rögtön erre az őszies színvilágú King.Art darabra esett a választásom. Az első felét navajóztam, a második kétágú lett. 


Orsón még nem tetszett a kétágú, de így, motringban nagyon!

Igazi esettanulmány, mennyire más és mennyire hasonló lett a két végeredmény. A legjobban mégis azt szeretem bennük, hogy cél és alantas hátsó szándék nélkül, csak a létezésük kedvéért készültek. Annyira megtetszett ez a régnemlátott érzés, hogy már orsón van a következő delikvens első pár métere. :) 

Technikai részletek a raverlyn: itt és itt.

4 megjegyzés:

petsy bea írta...

Uuuuu... Azért azt nem lehet mondani, hogy a rokkádnak nincs mit felvenni :)
Ui. Mi az a navajo?🤔

petsy bea írta...

Utána néztem, mert nem bírtam kivárni a választ. 🙃 Tényleg hasznos czucc ez a jutúb...

szaberka írta...

Mivel a fonalakat láttam élőben, ehelyt inkább az egyéb stash kápráztatott el :)))

aarkus írta...

Uhh, hát ha a fonás nem lenne a végén, elég irigy lennék. de aki ilyen szépségeket tud előállítani a két kezével, az megérdemli az óriási kupacot, arra nem lehet irigynek lenni! :-))

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails