2015. május 15., péntek

add tovább! (lezárva)

Múlt héten sokadjára is megnéztem a Jövő kezdete című (szerintem egyébként zseniális) filmet és azóta motoszkál bennem a gondolat... rég volt már itt PIF játék, nem? 

Most viszont egy kis csavart vinnék a történetbe: vállalom, hogy három jelentkezőnek egy éven belül sk KicsiKató-fonalat küldök. Persze nem bánnám, ha olyanok jelentkeznének, akik maguk is kötnek/horgolnak/szőnek, hogy fel is használják a nyereményt, de ha valaki státusszimbólumként a vitrinbe tenné és nézegetné, hát üsse kavics...! :)

Cserébe csak annyit kérek, hogy a három nyertes szépítse meg három ember életét, hacsak egy percre is. Hogy a játékot viszi tovább a blogján, vesz egy csokit az elcsüggedt kolleganőnek vagy más módon adja tovább a kedvességet, nem bánom. 

És hogy ne a netfüggőség és gyorsaság játsszon csak szerepet, hétfő este nyolcig jelentkezhettek, aztán sorsolok. Jelentkezni itt vagy a facebookon kommentben, illetve e-mailben is tudtok. Ha van kedvetek, írjátok meg, milyen fonalra vágytok, nem ígérem, hogy egy az egyben tudom majd követni a vágyakat, de irányvonalnak jó lesz! 

No? Ki kér fonalat? :)

_______________________________________________

ápdéééééééééééét!!

Köszönöm, hogy játszottatok velem, reményeim szerint jövök még idén másféle mókával is! A három nyertes:


Írtok nekem e-mailt a címetekkel? :)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails