2013. augusztus 28., szerda

came back!

Helloooooooooooooo!!!

De örülök mindenkinek, aki kitartott a szünet alatt és nem törölte a blogot a kedvencek közül! 

Mondanám nektek, hogy no para, minden ugyanúgy lesz, mint volt, de ez nem igaz. Sok minden változik, változott, magam is. Kívül is, belül is.

Sokat gondolkodtam rajta, kell-e a blog. Változik az életem, a szilveszteri kívánságom bejött, sokkal kevesebb időt töltök kreatívságokkal. A blogok világa leáldozóban van. Kell-e egy pusztán kreatív blog, amiben csak 2-3-4 hetente van újdonság? És amennyiben megtartom ezt a felületet, érdemes-e bevonnom más dolgaimat is a beszámolókba? Ezeket rágtam át oda és vissza a nyáron.

Úgy döntöttem végül, marad a blog és marad a jelenlét a fészbukon. Sőt, ott naprakészebb leszek, a blog inkább csak összefoglaló jelleggel működik majd. Én is függök, tudom, mennyivel könnyebben nyomom a lájkot vagy írok kétszavas kommentet ott, mint itt. Azért örülnék a kommunikációnak veletek, meglátjuk, megy-e. 

Na, ennyit a lelkizésről. Sok minden történt ezen a nyáron, köttettek kendők és életre szóló élmények, varrattak ajándékok, és most is dolgozom egy-két szupertitkos projekten. És igen, gyarapodtunk egy másfél* kilós családtaggal, amint a képekből is látszik.

Keep on, hamarosan jövök képekkel, játékkal, csak még vissza kell rázódnom! :)

*egy kiló hetvenre hízott öt hét alatt! durva fogyókúra lengi be a házunk auráját... :D

4 megjegyzés:

aarkus írta...

Klassz, hogy marad a blog! :-))

Julcsi írta...

Maradj! Hasonlóan vagyok én is, csak a fb-n is kevesebbet vagyok.
Nekem sem lesz a blogra időm, azaz holnaptól még kevesebb, mint eddig, de nem lenne szívem megválni az öt éve dédelgetett gyerekemtől. Ha csak néha-néha simogatom meg a fejét, akkor is ott lesz. Nekem és nem másoknak. Fontos emlékek vannak ott és én sosem a látogatottság, a reklám miatt csináltam, hanem magam miatt. Volt idő, amikor fontos volt, hogy sokan lássák és tudjanak róla, de elmúlt. Ennek nem ő az oka, hanem én magam:)

szaberka írta...

Lehet, hogy a blogvilággal együtt én is leáldozóban vagyok, se nekem még kielégíti a megnyilvánulási igényeimet...:)

Balázs Gira írta...

Üdv újra itt! Engem mindig inspirálsz... akkor is ha mással kéne foglalkoznom - ezért néha KicsiKató megvonást csinálok... de sose bírom sokáig :) Most bevallom, alig bírtam elviselni a nyarat ilyen ürességben... Örülök, hogy folytatod!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails