2012. augusztus 28., kedd

A Sztori - sok-sok képpel:))

írta: Vera:)


fonta, kötötte és fényképezte: KicsiKató:)


A SZEREPLŐK:

Kárloszmiguel menő üzletember Buenoszajreszben (!!), van egy hasziendája, kokó- (izé kávé-) ültetvénye, bent a cityben meg edzőterme, egy étterme, és üzemeltet egy bazi nagy bevásárlóközpontot, rengeteg butikkal, meg van egy tánciskolája. Menő autókkal jár, dizájnos öltönyök, márkás parfüm, mindig új, hosszúcombú, minimum derékig érő hajú barátnővel.


Kárloszmiguel gyerekkori cimborája Hoszéármándó, aki egy pici lakásban lakik, tehetséges fiatal srác volt, de nem vitte sokra, megélhetési gondjai vannak, igazi lúzer, akit mindenki kihasznál, sokféle végzettsége van, két állásban dolgozik, egy marhatenyésztő farmon kisegítőként, valamint délutánonként meg szabadidejében tánctanárként. Vérében van a zene, imádja a tangót és a salsát, sokan hívják oktatni, de ő igazán úgy szeret táncolni, ahogy a szíve és a ritmus diktálja. Ezért nagyon sok iskolát megjárt, mert mindenhonnan eltanácsolták, nem (mindig) követte a főnökök utasításait.Floreszítász fiatal lány, aki tánctanárként dolgozik a belvárosi iskolában, szegény sorból tört fel, gyermekotthonban nevelkedett. Napközben a gazdag nőket-pasikat tanítja, hétvégén meg a szegény sorsú gyerekekkel foglakozik, kirándulnak, táncolnak, korrepetálja őket, írni-olvasni tanítja az árvákat.


Konszuéla nagymenő üzletasszony, kifinomult ízléssel, ám sötét lélekkel, Kárloszmiguel anyja. Megpróbál a fia magánéletébe beleszólni, nem mindig sikerrel; az üzleti életben az ármánykodás az életcélja, eltaposni a gyengét, aki nagy és erős. Szerinte csak az maradhat életben. Véleménye szerint a gazdagok a pénzük miatt kiváltságosok, csak ők sikeresek okosok és szépek.


Páncsítá gazdag szülők elkényeztetett gyereke, aki mindent megkapott papától-mamától, ékszereket, jó iskolákat, kapcsolatokat - csak jó ízlést és tehetséget nem. Mindenbe belekap, de semmit nem csinál végig, próbálja megtalálni a helyét, de nem sikerül, ezt kompenzálja egy kis vásárlással, vagy a nála szerencsétlenebbek kifigurázásával. Véleménye szerint bármi megkapható pénzen.


BONYODALOM:

Hoszéármándó és Floreszítász egy tánciskolában dolgoznak, aminek a tulajdonosa Kárloszmiguel. Hoszéármándó szerelmes Páncsítába, aki viszont Kárloszmiguelért rajong. Kárloszmiguel azóta csapja a szelet Floreszításznak, mióta meglátta a tánciskolában, de az anyja kézzel lábbal tiltakozik ellene, amihez segítséget kap Páncsítától. Floreszítász egy súlyos betegségben szenved egy régi sérülése miatt, ezért orvosi kezelésre szorul, amit Kárloszmiguel fizet titokban. A betegség miatt mindenki felajánlja segítségét, mert donort keresnek,így kiderül hogy Floreszítász és Páncsítá ikertestvérek, de kiskorukban szétválasztották őket, és csak egyiküket adták örökbe egy gazdag családhoz.


MÉG MINDIG BONYODALOM:

Páncsítá összeroppan, ám Hoszéármándó mellé áll, akit eddig a származása miatt kikosarazott. Kárloszmiguel anyja, Konszuéla örül, hogy gazdag nő lesz a fia párja, és elfogadja a fiatal táncos lányt, aki még mindig a titokzatos betegséggel küzd. Kárloszmiguel egyik irodaházában történő felújítás alatt az egyik munkás titkos iratokat talál. Kárloszmiguel fenyegetőzéssel, üldözéssel próbálja megszerezni az okiratokat, ám egy újsághoz eljut, kiderül, hogy Kárloszmiguel anyja, Konszuéla egy törvénytelen fiúnak adott életet, aki épp Hoszéármándó, őt cserélték el egy cégre, amit birodalommá fejlesztettek később.


HEPIENDJ

Hoszéármándó vagyonos ember lesz, aki elveszi Páncsítát, Floreszítász csodásan meggyógyul, és ennek hatására Konszuéla megbánja hogy ellökte magától a törvénytelen gyermekét, és a gyermekotthon támogatója lesz. Kárloszmiguel felségül veszi Floreszítászt és jóbarátjával, testvérével Hoszéármándóval közösen vezeti ezentúl a gigabirodalmat.


 
Technikai részletek a ravelryn!

7 megjegyzés:

Kuruczné Marcsi írta...

Szédült Tyúk vagy, de a kendőd nagyon klassz lett :o)

Elinor17 írta...

:)Fantasztikus .A kendőd pedig gyönyörű lett !!!!!Nagyon tetszik .Szép a színe is és nagyon jól mutat a minta .Ügyi vagy Kató !!!:)

Irenka írta...

Kész vagyok! :)) Elolvastam - így együltömben - az egész szereplőválogatást és a forgatókönyvet. Már csak egy producer kellene, és kész a kasszasiker. :)
A kendő, az csodálatos. Elismerésem, Kató!

Zorka4 írta...

Hááát, egy kicsit pihent agyúak vagytok, a végén totál belekavarodtam a kikicsodába :)))
De hát a kendőben is kavarodnak a színek, és hát természetesen szuper jó, élőben sokkal klasszabb :)))

En - Hababann írta...

Halálos a sztori! :))) A kendő sem gyenge....
Az ajándékozott is ismeri a kendőjébe szőtt drámát?? :D

KicsiKató írta...

Ajándékozott???? Neeeeem, ez az enyém! Legalábbis egyelőre, de erről még ne beszéljünk...:)

Köszi, lányok! :)))

szaberka írta...

Kató, profi a píárod! Nyilván tudod, hogy nem elég megtojni a tojást...
A kendő parádés, főleg a széle tetszik, de ezt már mondtam...

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails